Karalar:
Manşet Haber 9.12.2014 12:09:58 0

Karalar: 'Eğitime Desteğimiz Devam Edecek'

Karalar: 'Eğitime Desteğimiz Devam Edecek'

Kayder(3)Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, eğitme katkılarının artarak devam edeceğini ve gençleri üniversiteye hazırlayacak kurslar açacaklarını söyledi.

Mıdık’ta düzenlenen gecede  KAYDER Başkanı Orhan Üstekidağ çalışmalar hakkında bilgi verdi, “Çocuklarımıza kitap yardımında bulunduk. 5 Ocak'ta KAYDER Türk halk müziği korosu olarak Seyhan Kültür Merkezi'nde konser vereceğiz.” Dedi.Kayder(2)

KAYDER'in gerek eğitim, gerekse sosyal çalışma adı altında önemli işler yaptığını ifade eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye olarak da katkılarının artarak devam edeceği vurgusunu yaptı. Karalar, 'Biz bir bütünüz bütün olmak zorundayız, bir olmak zorundayız. İftiharla görüyorum ki bir bütün olmuşunuz hepinizi yürekten kutluyorum. Bizi seçtiniz büyük bir arzu ile desteklediniz. Önce Allah'ın sonra sizin sayesinde belediyeyi kazandık. Ben verdiğiniz her oyun karşılığını vereceğim. Sizlerde kardeşinizle gurur duyacaksınız. Eğitime destek vereceğiz,Çocuklarımıza destek vereceğim. Çocuklarımıza hazırlık kursu vermeyi planlıyoruz. Çünkü biz geleceğimiz olan gençlerin iyi birer eğitim almalarını önemsiyoruz. Şunu da açıklıkla dile getireyim ki; 50 yılda yapılmayan işleri 10 yılda yapacağız.' şeklinde konuştu.Kayder

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°