KARALAR: ADANA ÖZGÜR, ADANA ÖZEL
SİYASET 8.06.2024 11:16:00 0

KARALAR: ADANA ÖZGÜR, ADANA ÖZEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti. 

ABB Başkanı Zeydan Karalar; “Sizi 10 belediye ile karşılamaya nail olduk. Bugün buraya gelerek bizleri onurlandırdınız. Adana Özgür, Adana Özel” diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, “Adana emrivakilere gelmez. Şahsına münhasır insanların şehridir ve zorlamaları kabul etmez.” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Yerel Seçimlerindeki başarılarından dolayı Zeydan Karalar’ı kutladı. Özgür Özel şunları söyledi:

“Bugün 3 kez üst üste seçilmiş, iki kez üst üste de Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiş olmanızdan dolayı sizleri tebrik etmek için buradayız. Antalya ve Adana bu seçimlerde bir ilki başardılar ve tarihlerinde ilk kez, üst üste iki kez, bir belediye başkanının Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilmesi mümkün oldu. Bu başarı 5 yıl boyunca ortaya koydukları çalışmalar sonucu gerçekleşti. Ben Adana’da şu anda oturduğumuz odadaki masanın, koltuğun haczedildiği fotoğrafı hatırlıyorum. Büyük bir borçla, haciz batağında başladığınız yolculukta, 5 yıl içinde hem Adana Büyükşehir Belediyesi’ni mali açıdan güçlendirerek, borçları yönetilebilir hale getirerek hem de ‘Adana’da şu hizmet azaldı’ dedirtmeden büyük bir başarı gösterdiniz. Bu; israfa karşı olmanın, yolsuzluğa bulaşmamanın, adil ve şeffaf şekilde belediyeyi yönetmenin karşılığıdır. “


Anahtar Kelimeler: KARALAR: ADANA ÖZGÜR ADANA

YAZARLAR

37.2° / 23.9°