KARALAR GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİNDE
YEREL YÖNETİM 25.08.2024 23:00:00 0

KARALAR GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİNDE

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli’nin köylerinde halkla buluştu, Kozan’da Göller Yayla Şenliği’ne katıldı.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli’nin köylerinde ve Kozan’da halkla buluştu. Saimbeyli’nin Cumhurlu, Kızılağaç, Çeralan ve Himmetli köylerini Büyükşehir bürokratları ile ziyaret eden Zeydan Karalar, Kozan’ın Göller Yaylası’nda gerçekleştirilen Göller Yayla Şenliği’ne katıldı. Karalar, yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi, talep ve istekleri birinci ağızdan dinledi, bürokratlarına not aldırdı. 

HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Saimbeyli Cumhurlu Köyü’nde sözlerine seçimde verdikleri önemli destek için Saimbeyli hemşehrilerine teşekkür eden ABB Başkanı Zeydan Karalar, kendisini için hiç kimsenin “Seçimden seçime geliyor” diyemeyeceğini belirtti ve dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de soğuk sıcak demeden, oy hesabı yapmadan Adanalılar ile buluşup, Adana için seve seve çalışmaya devam edeceklerini anlattı. Karalar, “Sizleri ve memleketimizi çok sevdiğimiz için sık sık buluşmayı istiyoruz. Bizim işimiz, olanaklarımız elverdiğince sizin sorunlarınızı çözmek” dedi. Karalar yol, tarım sulaması ve diğer bazı ihtiyaçlara yönelik çalışmaları hızlandıracaklarını ifade etti. 

ADANA’NIN GÜZELLİKLERİ

Kızılağaç Köyü’nde de yurttaşlar görüşen Zeydan Karalar şunları söyledi: 

 "Sürekli halkıyla iç içe olan, problemleri gücü oranında çözen, sadece yol, su gibi fiziki hizmeleri değil sosyal belediyeciliğe de önem veren anlayışımızla, güzel Adana’mıza ve sizlere hizmeti artırarak devam ettireceğiz. Adana bugünlerde, hiçbir zaman olmadığı kadar güzellikleriyle ve sıcak insanlarıyla konuşuluyor. Artık Adana’ya gelen şehrimize aşık oluyor, bir kez daha geliyor."

GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ

Göller Yayla Şenliği’nin açılışında konuşan Zeydan Karalar, alışılmışın dışında bir siyaset anlayışı ve siyasetçi profili ile Adana halkına eşit, adil, ayrım gözetmeksizin, kendilerini adayarak "Adana Adana" çalıştıklarını aktardı. Zeydan Karalar, "Adana’mıza hem yol, su, altyapı gibi fiziksel hizmetleri yapıyoruz hem de Adana’nın değerlerine sahip çıkma konusunda mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

İÇME SUYU İLE BAHÇE SULAMASI YAPILMAMALI

Kozan Göller’de 23 kilometre uzunluğunda yol yapım işini, su getirme, şebeke yenileme gibi işleri bölge halkının hizmetine sunduklarını da açıklayan Başkan Zeydan Karalar, içme suyu ile bahçe sulama yapılmaması yönünde önemli uyarılarda da bulundu. 


Anahtar Kelimeler: KARALAR GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİNDE

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.5° / 23.5°