KARALAR,  SPOR OKULLARINDAN KAÇ KİŞİNİN EĞİTİM ALDIĞINI AÇIKLADI
SPOR 26.07.2024 18:46:00 0

KARALAR, SPOR OKULLARINDAN KAÇ KİŞİNİN EĞİTİM ALDIĞINI AÇIKLADI

Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları açılış töreni, ASKİ Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, tekvando, güreş, atletizm, jimnastik, tenis, satranç, kano ve kürek olmak üzere; 12 branşta açılan Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları, 12 ilçede, 74 noktada, 123 antrenör eşliğinde, 18 bin 870 çocuğa ücretsiz eğitim alma imkanı sunulduğu açıklandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabilecekleri, bedenen ve ruhen sağlıklı hale gelecekleri, işinin ehli antrenörlerce eğitilecekleri alanlara ihtiyaç duyduğunu, bu ihtiyaca cevap vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Karalar şöyle konuştu:

“Çocuklarımızın sağlıklı bünye ve zihinlere sahip olmalarını sağlayacak ortamı onlara, Yaz Spor Okulları’mızla sunuyoruz. Spor kulüplerimizle istişare ve güç birliği yapıyoruz. Böylece yetenekli çocuklarımızın önünü açmak, onları spor dünyasına kazandırmak için gerekenleri yapıyoruz.”

Öte yandan, yaz okullarına katılan, devam etmeye istekli ve yetenekli 6-16 yaş aralığındaki çocuklara, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde yer verilerek, alanlarında lisanslandırıldığı ifade edildi.

 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.1° / 24.5°