Tarih: 11.11.2020 22:43

KARALAR’A 76 MİLYON 193 BİN LİRA BORÇLANMA YETKİSİ

Facebook Twitter Linked-in


Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayının ikinci toplantısında Başkan Zeydan Karalar’ın istediği borçlanma yetkisini Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı üyelerinin tamamının oyu ile verdi.
Başkan Zeydan Karalar’ın covid-19 testinin pozitif çıkması v e tedavi görmesi nedeniyle katılmadığı Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Meclis 1. Başkanvekili Mustafa Bayar, katipler Sevil Can ve Rafet Avan tarafından açıldı.
MHP’li Cemal Demirdağ, AK Partili Ozan Gülaçtı, CHP’li Sedat Gül ve İYİ Partili Recai Mercimek, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle gündem dışı birer konuşma gerçekleştirdiler.
Gündemin 35. Maddesi olan borçlanmaya ait komisyon raporu ilk madde olarak görüşüldü. 2020 yılından ödenmeyen; memur + kadrolu işçi + sözleşmeli personel (ikramiye + mesai + bayram parası + yakacak + toplu iş sözleşmesi farkı) alacakları, 2020 yılı KHK'lı işçiler, bes.+ icra + mesai+ilave tediye 10 günlük ücretleri ve memur-sözleşmeli-kadrolu ve KHK’lı işçilerin Kasım maaşları için Büyükşehir Belediye Başkanına borçlanma yetkisi oybirliğiyle verildi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —