KARALAR’A ŞEHİR HASTANELERİ DURAKLARINI SORDU
Manşet Haber 9.08.2023 23:32:19 0

KARALAR’A ŞEHİR HASTANELERİ DURAKLARINI SORDU

KARALAR’A ŞEHİR HASTANELERİ DURAKLARINI SORDU






MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a Şehir hastanesindeki kavşağın üç aydır açık olmasına rağmen neden halen durakların yapılmadığını sordu.





Kanlı, Şehir Hastanesi kavşağının açık olmasına rağmen durakların yapılmamış olmasının Adana Büyükşehir Belediyesinin liyakatsiz kadroların elinde heba edilmiş, atıl hale düşürülmüş olmasından kaynakladığını öne sürdü. Yusuf Kanlı, yazılı açıklamasında, ABB Zeydan Karalar’ı,“Vatandaşlarımızın canını yakan bu sorunu; devlet adamına, kamu idarecisine yakışmayan, nezaketten uzak, ayıplı, kusurlu açıklamalarınızla gündemden düşürmenize izin vermeyeceğiz. Hem suçlu, hem güçlü olamazsınız.” ifadeleri ile eleştirdi.





Yusuf Kanlı, açıklamasında Zeydan Karalar’a şu soruları yöneltti:





“Söz konusu toplu taşıma durağı ihalesi ne zaman yapıldı? İhale ilanı nerede, ne zaman yayınlandı? İhaleyi hangi firma kaç liraya kazandı? Firmaya iş teslimi ne zaman yapıldı? İlgili kavşak 28 Nisandan beri, yani üç aydır açık olduğuna göre ihaleyi mi geç yaptınız? ‘Kavşak biter bitmez’ ihale yaptıysanız, reklamlarda belirttiğiniz gibi ‘86 günde domates yetişirken’, siz bir durağı neden bitiremediniz? Bütün bunların dışında, kavşak bitse de bitmese de vatandaşlarımızın sıkıntılarını hissederek geçici de olsa bir durak yapamaz mıydınız?”



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

38.7° / 24.7°