Tarih: 10.07.2023 14:01

KARALAR’DAN ÖZAY’A GÜZELLİK SIRRI: KALBİNİZ GÜZEL OLSUN

Facebook Twitter Linked-in






Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar sanatçı Tuğba Özay ve Wilma Elles'in katılımıyla Matmazel Güzellik Merkezi’nin açılışını yaptı.





Şinasi Efendi Caddesi'nde hizmete giren merkezin açılışında Tuğba Özay ABB Başkanı Zeydan Karalar’a, 'Zeydan Abiciğim, arkadaşlar 'Güzellik sırlarınız nedir?' diye bana sordular.  Siz de, bir erkek olarak Adanalı beyefendilere güzellik sırlarını verir misin?' diye sordu. Karalar, önce gülümsedi, sonra da 'Kalbiniz ve niyetiniz güzel olsun. O sizin yüzünüze yansır' şeklinde cevap verdi. Ünlü sanatçı Özay da, 'Bak, benim ilk verdiğim cevapla aynı' diyerek araya girdi.





'Samimi ve içten olun. Bazı insanlar, çok yakın davranıyorlar ya' şeklinde konuşmasına devam eden Karalar, 'Vatandaş samimi olup olmadığınızı, inanın biliyor. Doğal haliniz de böyle değilse. Yapmacık oluyor. Kalbinizin temizliği, iyi niyetinizi ortaya koymak yüzünüze yansır' diyerek içinden geldiği gibi konuştuğunu söyledi.





ABB Başkanı Zeydan Karalar Tuğba Özay ile yaptığı bu söyleşiyi sosyal medya hesabından “Kalbiniz güzel olsun” ifadesiyle görüntülü olarak paylaştı.






https://www.facebook.com/zeydankaralar01/videos/1036118420711152




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —