KARALAR’DAN 75. SANAT GALERİSİ AÇIKLAMASI
YEREL YÖNETİM 10.07.2024 13:52:00 0

KARALAR’DAN 75. SANAT GALERİSİ AÇIKLAMASI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan 75. Sanat Galerisi ile ilgili açıklama geldi, Karalar, “Yükleniciler ihaleye girmiyor” dedi.

Atatürk Caddesi’nde Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait 75. Sanat Galerisi Kahramanmaraşlı depremde ağır hasar görünce yıkımına karar verildi. 75.Yıl Sanat Galerisi’nin akıbetine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar meclis oturumunda açıklamalarda bulundu.

YÜKLENİCİLER İHALEYE GİRMİYORLAR

Büyükşehir belediye meclisinin temmuz ayı oturumunda MHP’li Meclis Üyesi ve Gurup Başkanvekili Cemal Demirdağ, 75. yıl sanat galerisinin akıbetinin ne olacağını ABB Başkanı Zeydan Karalar’a sordu. Karalar, eski akademi yeri olan sanat galerisinin koruma kurulu ile uzun süren yazışmalarının olduğunu ve alınan onaydan sonra ihaleye çıkıldığını belirtti. İlk ihalede hiçbir yüklenicinin ihaleye girip işi almadığını belirten Karalar, sürekli artan fiyat artışlarından dolayı yüklenicilerin işi almak istemediğini kaydederek ‘Yakın zamanda yeniden ihaleye çıkacağız İnşallah yükleniciler ihaleye girip işi alırlar’ açıklamasında bulundu.


Anahtar Kelimeler: KARALAR’ . SANAT GALERİSİ AÇIKLAMASI

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.9° / 24.6°