KARAOĞLU NEDEN İMZA VERDİĞİNİ AÇIKLADI
Manşet Haber 26.07.2018 11:14:32 0

KARAOĞLU NEDEN İMZA VERDİĞİNİ AÇIKLADI

KARAOĞLU NEDEN İMZA VERDİĞİNİ AÇIKLADI

24 Haziran seçimleri öncesi Seyhan Belediye Meclisi Üyeliği ve Belediye Başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek milletvekili adayı olan Ertan Karaoğlu olağanüstü kurultaya imza verdiğini açıkladı.
CHP Adana Kurultay delegesi Ertan Karaoğlu yazılı açıklamasında “Olağanüstü kurultayda parti tüzüğü ve programı daha demokratik hale getirilerek gençlerimizin ve kadınlarımızın partide daha aktif hale getirilmesi sağlanmalıdır. Belediyelerin örgütleri yönettiği değil, örgütlerin belediyelerin işleyişlerinde söz sahibi olması sağlanmalıdır.” dedi.
Karaoğlu’nun “Basın ve Kamuoyuna” başlıklı açıklaması şöyle:
“24 Haziran seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir yenilenmeye ihtiyaç olduğu, tüm kamuoyu tarafından dile getirilmektedir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bu seçimleri kazanmak için benimde çok takdirle karşıladığım dünya demokrasi tarihinde belki de görülmemiş bir şekilde karşısına 2 defa aday olmuş birisini cumhurbaşkanı adayı olarak göstermiştir. Geniş bir yelpaze kurmak amacıyla 15 milletvekilimizi İyi Parti’ye göndermiş Saadet Partisi’ni de ittifaka dâhil etmiştir. Fakat tüm bu yapılanlar seçimleri kazanmaya yetmemiştir. Seçimlerden sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nde sadece bir genel başkan değişikliği değil partinin her kademesinde bir değişim ve dönüşüm kaçınılmaz hale gelmiştir. Olağanüstü kurultayda parti tüzüğü ve programı daha demokratik hale getirilerek gençlerimizin ve kadınlarımızın partide daha aktif hale getirilmesi sağlanmalıdır. Belediyelerin örgütleri yönettiği değil, örgütlerin belediyelerin işleyişlerinde söz sahibi olması sağlanmalıdır. Halkımızın bu istek ve temennilerini bir kurultay delegesi olarak genel merkeze ulaştırma görevini yerine getirmiş bulunuyor kamuoyuna saygıyla arz ediyorum
Ertan Karaoğlu CHP Adana Kurultay Delegesi”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°