KARATAŞ’IN BORCU İCRALAR VE HACİZLER HARİÇ 39 MİLYON
Manşet Haber 28.04.2019 12:54:29 0

KARATAŞ’IN BORCU İCRALAR VE HACİZLER HARİÇ 39 MİLYON

KARATAŞ’IN BORCU İCRALAR VE HACİZLER HARİÇ 39 MİLYON

Cumhur İttifakı adayı olarak 31 Mart’ta MHP’den Karataş Belediye Başkanı seçilen Necip Topuz belediyeyi icralar ve hacizler dışında beleiyenin 39 milyon lira borcu olduğunu açıkladı.

Topuz, Karataş Belediyesini devir aldığı 5 Nisan tarihinden bu yana yaptığı çalışmalar sonucunda mali durumu kamuoyu ile paylaştı. Topuz; yazılı açıklamasınd şöyle dedi:

“Belediyenin şeffaf yönetim anlayışı ile halka hesap veren bir sistem ile yönetileceğini  ifade ettim. Nasıl bir belediye devir aldık, neler yapılmış halkımızın öğrenmesi gerekmektedir. Bu sebeple yaptığımız çalışmalar sonucunda 5 Nisan’da devir aldığımız belediyemizin henüz kuruma tebliğ edilmeyen icralar ve borçlar hariç 38 milyon 938 bin 684 TL borcunun olduğunu tespit ettik. Borçlar içerisinde personel alacakları, esnaf, özel bankalar ve devlet kurumu alacakları ile birlikte büyük bir borç yükü ile göreve başladık. Yapılan bir yanlış var ise elbette bunlar ortaya çıkarılacaktır. Bizler halkımızın vergileri ile verilen hizmetlere karşılık şeffaflığa önem veren, hesap verebilir bir yönetim sergileyeceğiz. Bu anlamda halkımızın doğruları öğrenmesi anlamında Karataş Belediyesinin Mali Bütçesini tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz.”



 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°