KARATAŞ’IN ELEKTRİK SIKINTISI TARİH OLACAK
Manşet Haber 14.12.2021 21:21:36 0

KARATAŞ’IN ELEKTRİK SIKINTISI TARİH OLACAK

KARATAŞ’IN ELEKTRİK SIKINTISI TARİH OLACAK






Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz, Yemişli Mahallesinde yapılacak yeni trafo alanı ile Karataş’ın elektrik sıkıntısının tarihe karışacağını belirtti.





Karataş Kültür ve turizm platformu aylık toplatası Şahin Tepesinde  gerçekleştirildi ve toplantıya ev sahipliğini belediye meclis üyesi Metin Boğa yaptı. Bu ayki toplantıya Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Necip Topuz, İlçe Jandarma Komutanı Teğm. Murat Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğrul, Sivil toplum kuruluşlarından Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Celal Safsoylu ve diğer platform üyeleri katıldı.





Platform sekreteri Uğur Armağan Üzer otopark sorunu, tarihi han alanına çevre düzenlenmesinin yapılması, madde bağımlılığına karşı alınabilecek önlemler ve ilçede bulunan turizm tesislerinin denetlenmesi konularında Platform olarak gelişmelerin takipçisi olduklarımı dile getirdi,  yeni gündem konusu olarak da elektrik kesintilerine kalıcı çözüm bulunması konusunu dile getirdi.





Platform başkanı Teyfik Kısacık, ilçenin dinamiklerinin ön plana çıkması için ellerinden gelen her türlü çabayı, hep birlikte omuz omuza vererek yapabileceklerini belirterek,  “Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın toplantımıza teşrif etmesi bizleri mutlu etmiştir. Karataş’ımızın sorunlarını çözme konusunda, birlik ve dayanışmamızı pekiştirme yolunda önemli mesafeler kat ettiğimize inanıyorum.” dedi.





Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz, ilçenin gelişimi için gösterilen çabaya her zaman destek olacaklarını belirterek Yemişli Mahallesinde yapılacak yeni trafo alanı ile Karataş’ın elektrik sıkıntısının tarihe karışacağını belirtti.





Belediye başkanı Necip Topuz ise kalbi, gönlü Karataş için atan insanlarla beraber ilçenin sorunlarını çözme noktasında çaba gösterdiklerini, gündeme gelen sorunların takibinin yapıldığını vurguladı.Topuz; Karataş’a kazandırılan OSB tarla balıkçılığı projesinin ilçeye  farklı bir değer kazandıracağını ve yeni bir istihdam alanı yaratacağını söyledi.





Su ürünleri kooperatif başkanı Celal Safsoylu da Karataş limanında yapılan derinleştirme çalışmalarının devam ettiğini ve yaklaşık 500 balıkçı gemisinin limanın mevcut kapasitesinin yeterli gelmediğini belirterek daha geniş bir limana ihtiyaç olduğunu vurguladı.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

38.7° / 24.7°