KARNELER ALINDI TATİL BAŞLADI
GÜNCEL 9.06.2017 15:47:32 0

KARNELER ALINDI TATİL BAŞLADI

KARNELER ALINDI TATİL BAŞLADI

Öğrenciler karnelerine kavuştu. Kimi sevindi kimi üzüldü. Bir eğitim dönemi kapandı. Adana’da bu yıl 509 bin öğrenciye karme dağıtıldı.
Vali Mahmut Demirtaş, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminin tamamlanması nedeniyle Yüreğir İlçesi’ndeki Kışla İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, kentte bin 252, 17 bin 500 derslik bulunduğunu belirterek, öğrenim gören 509 bin öğrenci bulunduğunu kaydetti. Akpınar, “İlimizde devam eden 101 projemiz var ve bin 350 derslik daha yapıyoruz” dedi.
TEKLİ ÖĞRETİME GEÇMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZkarne_diploma2017_vali
Vali Mahmut Demirtaş, karne dağıtım etkinliğinde yaptığı açıklamalarda eğitim-öğretim döneminin oldukça verimli geçtiğine dikkat çekerek “İlimizin eğitim ve öğretimdeki başarı çıtasını yükseltmek en önemli hedeflerimiz arasında. Bu doğrultudaki çalışmalarımız kararlılıkla sürüyor. 2018 dönemine hazırlanmak için hızla çalışmalara devam ediyoruz. En kısa zaman içerisinde kentimizde ikili öğretimden tekli öğretime geçmek için ciddi mücadele ediyoruz. Kaymakamlarımıza, müdürlerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza çok ciddi katkıda bulundular. Bizler de eğitim ve öğretimde arzu ettiğimiz başarıyı yakalamak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Öğrencilerin karne coşkusu ve sevinçlerini paylaşan Vali Mahmut Demirtaş, Yüreğir ilçesindeki Kışla ilkokulunda öğrencilerle sohbet edip karne dağıttıktan sonra Yaz tatilinde dinlenmelerini ve verimli geçirmeleri önerisinde bulundu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°