Kılıçdaroğlu İl Başkanlarını Topluyor

3.01.2014 15:58:18

Kılıçdaroğlu İl Başkanlarını Topluyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Ankara’da parti merkezinde il başkanları ile toplantı yapıyor.

kemal_kilicdarogluchp1Genel Merkezi Konferans Salonu’nda, seçime hazırlıkların değerlendirileceği toplantı CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun konuşmasıyla  çalışmalarına başlayacak…

4 Ocak  Cumartesi günü saat 10.00’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun görüşlerini açıklamasından sonra,  basına kapalı olarak devam edecek toplantıda, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan seçim öncesi yapılacak işler konusunda sunum yapacak.

Tezcan’ın, ‘Seçmen Kütükleri’, ‘Askı Öncesi Yapılacaklar  ve  Askı Süresince Yapılacaklar’ konusundaki sunumunu Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı’nın ‘Seçimler ve Teknoloji’ konusundaki açıklamaları ile  değerlendirmeleri izleyecek.

CHP İl Başkanlarının katılacağı seçime hazırlık toplatışında CHP’nin YSK temsilcileri Mehmet Hadimi Yakupoğlu ile Ömer Koçak’ta ayrı ayrı birer sunum yapacaklar. Yakupoğlu toplantıda,  ‘Sandık Kurulları ve Müşahitler’ konusunda görüşlerini açıklarken, ‘Sandık Kurullarının Oluşumu, Sandık Çalışmaları, Müşahit Görevlendirme, Sandık Çevresi Sorumluları ile Islak imzalı Tutanaklar’ konusunda bilgilendirme yapacak.

Ömer Koçak ise konuşmasında şikayet ve itirazlar konusunu değerlendirecek.  İl Başkanlarının katılacağı seçim hazırlıklarının değerlendirileceği toplantı soru-cevaplarla sona erecek.



1

ADASO’DA YEŞİL VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM DESTEK PROGRAMLARI KONUŞULDU

2

"ÜRETEN DE, TÜKETEN DE MAĞDUR"

3

KALP VE DAMAR SAĞLIĞINIZ İÇİN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ!

4

“KALP SAĞLIĞI İÇİN HER YAŞTA HAREKET ŞART”

5

SEYHAN’I YÜREĞİR’E BAĞLAYAN YAVUZLAR KÖPRÜSÜ AÇILDI