Tarih: 25.12.2021 02:24

KILIÇDAROĞLU KOZAN’DA KUBİLAY MEYDANINI AÇTI

Facebook Twitter Linked-in






Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Kozan ilçesinde yaptığı, Şehit Asteğmen Kubilay’ın anısının yaşayacağı Kent Meydanı ile Kurtuluş Savaşı Kahramanı Sırelif’in adını taşıyan Gündüz Bakımevi’nin açılışı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.





Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bugün en mutlu günlerinden birini yaşadığını ifade ederek şöyle konuştu:





“Ulusal Kurtuluş Mücadelesi kahramanlarından Sırelif’in adını taşıyan Gündüz Bakımevi’nin ve Cumhuriyet Şehidi Mustafa Fehmi Kubilay’ın adının yaşayacağı kent meydanının açılışını yapıyoruz. Üstelik bu açılışları Genel Başkanımızın katılımıyla gerçekleştiriyoruz. İktidara giden yolda, Devleti yönetecek kişinin Kozan’ı görmesi, tanıması ve iktidarında Kozan’a her zamankinden farklı bakması da inşallah bugün tesis ediliyor.Bugün Şehit Asteğmen Kubilay’ı ve bütün şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum”









7 ilçenin merkezinde yer alan Kozan’ın milliyetçi muhafazakar insanlarının, Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyete son derece sadık olduklarını belirten Zeydan Karalar, Kozan’a yapılan hizmetlerle ve genel yönetim anlayışlarıyla ilgili de bilgi verdi.Kozan’da yapılan altyapı, üstyapı hizmetlerini anlatan Karalar, dönem bitmeden arıtma tesisinin de hizmete gireceğini açıkladı. Zeydan Karalar şöyle devam etti: “Sıkıntılar içinde devraldığımız belediyede mali disiplini hızla düzelterek hizmet atağına geçtik.Görevi devraldıktan sonra kısa sürede mali disiplini sağladık, ihalelerimizi şeffaflaştırdık. İhaleleri büyük kırım oranlarıyla yaptık ve yapıyoruz. Akılcı ve tasarruf esaslı belediyecilik anlayışıyla milyarlarca lira halka hizmete dönüştü ve dönüşüyor. Kozan’ın içme suyu sorununu da yakın zamanda çözeceğiz. Bizim attığımız her adım genel başkanımızın talimatıdır. Bizim öncelikli düşüncemiz insandır.”









Açılışlara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yanı sıra, CHP İstanbul Milletvekili Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilçe belediye başkanları, CHP Adana Milletvekilleri, konuklar ve Kozanlılar katıldı.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —