Kılıcdaroğlu-Sözlü
Manşet Haber 22.07.2014 01:10:06 0

Kılıcdaroğlu-Sözlü'den Karşılıklı Jestler

Kılıcdaroğlu-Sözlü'den Karşılıklı Jestler

kk_sozluCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Adana’ya geldi. Kılıçdaroğlu Genel Sekreter Gürsel Tekin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu,  Genel Sekreter Yardımcısı Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Adana Milletvekilleri Ümit Özgümüş, Turgay Meveli, Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ile birlikte Adana’ya geldi. Kılıçdaroğlu’nu havaalanında CHP’den Seyhan belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile MHP’den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü ile CHP örgütü karşıladı.

Kılıçdaroğlu’nun seçim otobüsüne MHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü de bindi. Sözlü CHP lideri Kılıçdaroğlu’na Seyhan Belediyesi’ne kadar eşlik etti, Seyhan belediye Başkanı ziyaretinde de hazır bulundu. Kılıçdaroğlu Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı seçilmesinden dolayı kutladı.kk_hsozlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programında olmamasına rağmen Adana Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti, bu göreve seçilen MHP’li Başkan Hüseyin Sözlü’yü de kutladı. Kılıçdaroğlu’nun bundan sonraki durağı Çukurova Belediyesi oldu. Kılıçdaroğlu Soner çetin’i de başkan seçilmesi nedeniyle kutladı. Kılıçdaroğlu Çukurova belediyesi’nin Adana Koop’ta otopazarında verilen ve 5 bini aşkın vatandaşın katıldığı iftar yemeğine katıldı. CHP lideri daha sonra Ankara’ya döndü.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°