KILIOÇDAROĞLU’DAN ADANA’YA HAVAALANI VE METRO MÜJDESİ

9.05.2023 12:22:57

KILIOÇDAROĞLU’DAN ADANA’YA HAVAALANI VE METRO MÜJDESİ






Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Havaalanının kapatılmayacağını açıkladı.





Uğur Mumcu Meydanında Adanalılara tarım, havaalanı ve metro konusunda net mesaj veren Kemal Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:





“Havaalanını kapatacağız diyorlar. Bay Kemal gelecek Adana Havalimanı çalışmaya devam edecek. Niye kapatıyorlar. Birileri malı götürecek… Hiç endişe etmeyin Bay Kemal bunu izlemeyecek. Zeydan Bey metro yapmak istiyor izin vermiyorlar. Tüm izinleri alacak ve Adana’ya hizmet edecek.  Beni istemeyen iki aktör var biri 5’li çete… ‘Aman Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olmasın’ ister 5’li çete olun ister 55’li çete. Kim kul hakkı yediyse hepsinin hesabını soracağım. Ben sırtımı asla oraya dayamadım. Benim güvendiğim halk var. Beni istemeyen ikinci grup uyuşturucu baronları. Köklerini kazıyacağım. 





Tarım konusuna verimli bölge Çukurova… Çiftçi üretiyorsa alın terinin  karşılığını vermek zorundasınız. Çukurova var Harran var. Dışardan değil sen üreteceksin. Zarar etmeyeceğin bir modeli getireceğiz. Kırmızı mazot vereceğiz. Çiftçinin bankalara olan kredi faizlerini sileceğiz. Bütün bunların tamamını yapacağız.'




1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!