Kitap Fuarında 281 Bin Ziyaretçi
Kitap Fuarında 281 Bin Ziyaretçi
TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle, ÇUFAŞ Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Çukurova 9. Kitap Fuarı dün akşam kapandı. Fuarı 9 günde 281 bin okurun ziyaret ettiği açıklandı.
Bu yıl 250 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen Çukurova Kitap Fuarı, panel, söyleşi ve çocuk etkinlikleri gibi 75 kültür etkinliğine ev sahipliği yaptı. 9 gün süresince imza günleri ve kültür etkinliklerinde yüzlerce yazar, okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.
Fuarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm ziyaretçilerimize, katılımcılarımıza ve yazarlarımıza teşekkür ediyor, önümüzdeki yıl 10. yaşını kutlayacağımız Çukurova Kitap Fuarı’nda tekrar bir arada olmayı diliyoruz.
Bu yıl 250 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen Çukurova Kitap Fuarı, panel, söyleşi ve çocuk etkinlikleri gibi 75 kültür etkinliğine ev sahipliği yaptı. 9 gün süresince imza günleri ve kültür etkinliklerinde yüzlerce yazar, okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.Fuarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm ziyaretçilerimize, katılımcılarımıza ve yazarlarımıza teşekkür ediyor, önümüzdeki yıl 10. yaşını kutlayacağımız Çukurova Kitap Fuarı’nda tekrar bir arada olmayı diliyoruz.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
Editörün Seçimi
-
1
İSTANBUL'DA AÇIK VE GELECEK OLAN SERGİLER
-
2
CHP SEYHAN İLÇE ÖRGÜTÜNDEN ÇGC’Yİ ZİYARET
-
3
CHP'Lİ ATABAY: “ENGELLİLER İÇİN ARAÇ BİR LÜKS DEĞİLDİR”
-
4
25. DEVLET TİYATROLARI SABANCI ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR!
-
5
ADANA’DA PERDE AÇILIYOR
-
6
ÇUFAŞ GENEL KURULU YAPILDI
-
7
GÜBRE FİYATLARINDA YÜZDE 40’LARA VARAN ARTIŞ
-
8
LEYLA ALATON, ADANA’DA KADIN LİDERLİĞİ VE GİRİŞİMCİLİĞİ ANLATTI
-
9
ANNE VE BABASINA ÖZGÜRLÜK İSTEDİ
-
10
CEYHAN'DA MANAVLARA DENETİM
-
11
VALİ MUSTAFA YAVUZ’UN KARATAŞ ZİYARETİ
-
12
HİLAL: DAHA İYİ BİR SAĞLIK ORTAMI İSTİYORUZ
18.6° / 11.6°

