“KIZLARIMIZA SÖZÜMÜZ VAR”
Yüreğir Belediyesi, Dünya Kız Çocukları Günü’nde dünya genelinde kız çocuklarının haklarına dikkat çekmek ve bu özel günü coşkuyla kutlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.
Yüreğir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ‘Kızlarımıza Sözümüz Var’ sloganıyla Minik Yürekler Kreşi, Hanım Sabuncu Kreşi ve Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi’ndeki gerçekleştirilen etkinliklere katılan çocuklar, günün anlam ve önemi çerçevesinde aktiviteler yaptı.

3 kreşte düzenlenen etkinlikler bünyesinde, resim atölyesinden, müzik gösterilerine, yüz boyama etkinliklerinden dans gösterilerine, meslek gösterilerinden, sanatsal faaliyetlere kadar birçok etkinliğe katılım gösteren çocuklar, günün anlam ve önemi ile doyasıya eğlendi. Etkinliklere katılan Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Rukiye Alpay Çinkılıç çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi.
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, “Hayatımızın rengi ve neşesi kızlarımızın ‘Dünya Kız Çocukları Günü’ kutlu olsun. Kız çocuklarımızın güçlü ve özgüvenli bir birey olarak toplumda yer alabilmesi, kapsayıcı ve nitelikli eğitimle buluşmasından geçiyor. İşte bu yüzden kız çocuklarının eğitime eşit katılımını ve devamlılığını sağlayacak destekler sunmak, vizyonlarının gelişmesine katkı sağlayarak özgüvenlerini artırmak, yaşam becerileri ve geleceklerinde iyileşme gerçekleştirmek amacıyla çalışıyoruz. Çocukların eşit, özgür ve barış içinde yaşayabilecekleri, hayallerinin gerçek olduğu bir dünyayı yaratmak biz yetişkinlerin elinde.” dedi.

Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
BÖBREK TAŞINDA DOĞRU SANILAN 10 TEHLİKELİ BİLGİ!
-
2
SIFIR ATIK BİLİNCİ GÜÇLENDİRİLECEK
-
3
Oktay EROL Yadı/ ADANA İLKYAZDA DAHA GÜZEL…
-
4
ADANA PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALINA HAZIRLANIYOR
-
5
“HEKİMLİK BİR VİCDAN MESLEĞİDİR”
-
6
CHP’DEN ADANA'DA DOĞU AKDENİZ YEREL MEDYA BULUŞMASI
-
7
Turgay DEVELİ Yazdı/ BAŞUCUNDAN BLOKE EDİLEN PARTİ
-
8
İfral TURGUT Yazdı / İMAMOĞLU İÇİN 2430 YIL İSTENİYOR
-
9
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN “POZANTI ATIK SU” AÇIKLAMASI
-
10
CHP’Lİ DOYGUN’UN ÜLKÜ OCAKLARI ZİYARETİNDE SON DURUM
-
11
AMERİKA ADANA KONSOLOSLUĞUNU BOŞALTMA KARARI ALDI
-
12
KADINLAR KOOPERATİFLEŞİYOR

