KOCAİSPİR: 19 MAYIS ADANA’YA ÖRNEK OLACAK
KOCAİSPİR: 19 MAYIS ADANA’YA ÖRNEK OLACAK
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 19 Mayıs Mahallesi 1062 sokakta başlatılan sokak sağlıklaştırma uygulaması tamamlandığında sokağın Adana’ya örnek olacağını söyledi.
Kocaispir, 1062 sokaktaki çalışmaları yerinde inceledi. Tesisler Müdürü Tuğba Aydın’dan projede gelinen aşama hakkında bilgi alan Başkan Kocaispir, 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak projenin ardından sokağın Adana’ya örnek olacağını, mahalleye değer katacağını ifade etti.

57 bina ve 38 dükkanın yer aldığı 505 metre uzunluğundaki 1062 sokakta bina cepheleri yenilenerek birbirine uyumlu renklerle boyanıyor, klima ve çanak anten gibi eklentilerden arındırılıyor. Dükkanlarda ise tanıtım panoları ve reklam uygulamaları tek tip hale getirilerek kentsel kalitenin arttırılması sağlanıyor. Çalışmalar kapsamında ayrıca muhtarlık binası ve park da yenilenecek, enerji hatları yer altına alınacak. 2 duvarda ise mural sanatı (duvar resmi) uygulanacak.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
İSTANBUL'DA AÇIK VE GELECEK OLAN SERGİLER
-
2
CHP SEYHAN İLÇE ÖRGÜTÜNDEN ÇGC’Yİ ZİYARET
-
3
CHP'Lİ ATABAY: “ENGELLİLER İÇİN ARAÇ BİR LÜKS DEĞİLDİR”
-
4
25. DEVLET TİYATROLARI SABANCI ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR!
-
5
ADANA’DA PERDE AÇILIYOR
-
6
ÇUFAŞ GENEL KURULU YAPILDI
-
7
GÜBRE FİYATLARINDA YÜZDE 40’LARA VARAN ARTIŞ
-
8
LEYLA ALATON, ADANA’DA KADIN LİDERLİĞİ VE GİRİŞİMCİLİĞİ ANLATTI
-
9
ANNE VE BABASINA ÖZGÜRLÜK İSTEDİ
-
10
CEYHAN'DA MANAVLARA DENETİM
-
11
VALİ MUSTAFA YAVUZ’UN KARATAŞ ZİYARETİ
-
12
HİLAL: DAHA İYİ BİR SAĞLIK ORTAMI İSTİYORUZ

