Tarih: 09.03.2016 18:32

Konukoğlu, Agiad’ın Konuğu Olacak

Facebook Twitter Linked-in

Adana Genç İş Adamları Derneği (AGİAD), SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nu konuk edecek. Konukoğlu, yarım asırdan fazla bir süredir yer aldığı çalışma hayatındaki deneyimlerini Adanalı iş adamlarıyla paylaşacak.

Tekstil,enerji, çimento, inşaat, iş makineleri, gayrimenkul gibi çeşitli sektörlerde  faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük aile şirketlerinden olan SANKO Holding’in Onursal Başkanı Konukoğlu, Adana Genç İş Adamları Derneğinin toplantısına katılmak üzere 14 Mart’ta Adana’ya gelecek.  Konukoğlu aynı gün saat 18.00’de Sheraton Otel’de başlayacak toplantıda Adanalı iş adamlarına hitap edecek.

Konukoğlu, çalışma hayatındaki deneyimlerini Adanalı iş adamlarıyla paylaşacağı toplantıda yapacağı konuşma sonrası, söyleşiye katılanların soruları da yanıtlayacak.

TÜM ADANALILAR DAVETLİ

Abdulkadir KonukoğluAbdulkadir Konukoğlu’nu Adana’da konuk edecek olan Adana Genç İş Adamları Derneği AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, Türkiye’nin önde gelen iş adamının deneyim ve görüşlerini aktaracağı toplantının tüm Adanalılara açık olduğunu bildirdi. “Tecrübe para ile satın alınamaz” diyen Sefa Noyaner, “Sayın Konukoğlu’nun, 50 yıldan fazla bir sürede edindiği birikim ve deneyimlerini dinleme fırsatına kavuşacağız. Tüm Adanalıları, bu önemli fırsattan yararlanmaya davet ediyorum” dedi.

ABDULKADİR KONUKOĞLU HAKKINDA

Anadolu sanayileşmesinin önderlerinden Sani Konukoğlu’nun ilk çocuğu olarak 1948 yılında dünyaya geldi.  1962 yılında çalışma hayatına adımını attı. Çıraklıktan başlayıp işletmenin her kademesinde görev yaparak iş tecrübesini kısa zamanda geliştirdi. 1972 SANKO İşletmeleri Müdürlüğü görevi ile yönetim kademesinde yerini aldı.

Gaziantep Kulübü Başkanlığının yanı sıra Gaziantep’te Oda ve Birliklerde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) çeşitli kurullarında başkanlık, yönetim ve konsey üyelikleri, TÜBİTAK’ta bilim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Topluma katkıları nedeniyle çeşitli kuruluş, sivil toplum örgütleri ve üniversiteler tarafından “Yılın En İyi İş Adamı”, “Yılın En İyi İşletmecisi”, ‘’Yılın Girişimcisi’’, “Yılın Altın Adamı”, ‘Yılın En Başarılı İş Adamı” ve ‘’Yılın Sanayicisi’’ ödüllerine,TBMM Başkanlığı’nca ‘’Üstün Hizmet Ödülü’’, Gaziantep Üniversitesince de ‘’Fahri Doktora’’ unvanına layık görüldü.

Halen Onursal Başkanı olduğu SANKO Holding; bugün tekstil başta olmak üzere ambalaj, inşaat, iş makineleri, bilgi-iletişim, ısıtma-soğutma, finans, eğitim, enerji, beyaz eşya, gıda ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış işletmelerinde yaklaşık 14 bin kişiyi istihdam eden, birçok ülkeyle iş ilişkileri bulunan dev bir kuruluş haline geldi.  Abdülkadir Konukoğlu, evli ve 3 çocuk babası.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —