KÖYÜMÜZDE ŞENLİK VAR' DORUK MAHALLESİ'NDE

10.08.2024 10:56:00

Ceyhan Belediyesi 'Köyümüzde Şenlik Var' etkinliklerin ilkini Doruk Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

'Köyümüzde Şenlik Var' etkinlikleri, çocukların yüzünü güldüren birçok aktivite ile başladı. Alanı dolduran çocuklar, palyaço ve çizgi film karakteri Örümcek Adam eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirdi.

Etkinliğin ilerleyen saatlerinde, alanı dolduran vatandaşlar için nostaljik bir film gösterimi yapıldı. Türk sinemasının unutulmaz eserlerinden Vizontele filmi, açık havada izleyicilerle buluştu. Film öncesinde vatandaşlara patlamış mısır ve soğuk içecekler ikram edilerek, sinema keyfi tam anlamıyla yaşatıldı.

Ceyhan Belediyesi Başkanı Kadir Aydar'ın göreve geldiği günden bu yana yapılan hizmetleri, sinevizyon gösterisiyle mahalle halkına tanıtıldı. Bu kapsamda, belediyenin gerçekleştirdiği projeler, altyapı ve yol çalışmaları ile sosyal hizmetler detaylı bir şekilde anlatıldı. 

Etkinlik boyunca, Ceyhan Belediyesi ekipleri mahalle halkının taleplerini dinledi. Vatandaşların sorunlarını ve isteklerini birinci elden öğrenen ekipler, bu talepleri not alarak çözüm için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da şehirdeki imkanlardan faydalanabilmesi ve sosyal hayata katılabilmesi için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Amacımız, her mahallede ve köyde kültürel ve sosyal faaliyetleri artırarak, Ceyhan’ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek. Her yaştan vatandaşımızın bu tür etkinliklerden faydalanmasını sağlamak ve onlara keyifli anlar yaşatmak için çalışmalarımız sürecek. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, hep birlikte eğlenip, kaynaşmamıza vesile olan bu etkinliklerimize devam edeceğiz."

Ceyhan Belediyesi'nin 'Köyümüzde Şenlik Var' etkinliği, ilçenin 11 eski belde mahallelesinde devam edecek. Kültürel etkinlik serisi, bugün Kurtpınar Mahallesi'nde devam ederek, kırsal kesimde yaşayan vatandaşların da sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürecek.



Anahtar Kelimeler: KÖYÜMÜZDE ŞENLİK ' DORUK MAHALLESİ'
1

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI AYDAR’A SİYASİ YASAK

2

ANKARA’DAN İNCİRLİK ÜSSÜNE YÜRÜYORLAR

3

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

4

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

5

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“