“KOZAN’A KADIN ELİ DEĞECEK”

27.01.2024 22:02:45

“KOZAN’A KADIN ELİ DEĞECEK”

CHP’nin Kozan’da Belediye Başkan Adayı olarak atadığı İstanbul Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Avukat Sudiye Gizem Aksoylu, seçim çalışmalarında sıkmadık el bırakmayarak“ Kozan’a kadın eli değecek” mesajı vermesi  dikkat çekti.

Kozan Belediye Başkan Adayı Avukat Sudiye Gizem Aksoylu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında, “Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in de söz verdiği gibi 2024 yerel seçimlerinde kadın temsiliyetini arttıracağız.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir biçimde, sadece Kozan’da değil Türkiye’nin her yerinde kadınların aktif siyasetin içinde daha güçlü ve etkin olmaları için mücadele vereceğiz.

“Koca koca “ adamların içinde aslanlar gibi mücadelimizden asla vazgeçmeyeceğiz

Kozan’a kadın eli değecek

#KozanGibiSamimi” ifadelerine yer verdi.

SUADİYE GİZEM AKSOYLU KİMDİR?

“Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız…” paylaşımında bulunan CHP Kozan Belediye Başkan Adayı Sudiye Gizem Aksoylu, kimdir?

1982 yılında Adana’nın Kozan İlçesinde doğdu. İlk, orta ve liseyi Kozan’da okudu. Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra İstanbul’a yerleşti. İstanbul Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yapıyor. 2017-2019 yıllarında İstanbul İl Kadın Kolları yönetim Kurulu ve üyeliği ile eğitim sekreterliği görevlerinde bulundu. 2019 seçimlerinde Beşiktaş Belediye Meclis üyesi seçildi.



1

SİYASİ YASAKLI BAŞKANDAN İLK AÇIKLAMA

2

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI AYDAR’A CHP’DEN TAM DESTEK

3

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI AYDAR’A SİYASİ YASAK

4

ANKARA’DAN İNCİRLİK ÜSSÜNE YÜRÜYORLAR

5

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR