Kurttepelilerin mezuniyet sevinci
Manşet Haber 5.06.2014 13:08:39 0

Kurttepelilerin mezuniyet sevinci

Kurttepelilerin mezuniyet sevinci

enver_kurttepeli_lisesi (1)LYS başta olmak üzere birçok başarıları ile adından söz ettiren, Adana'nın en gözde eğitim kurumlarından Yüreğir Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi ailesi 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı mezunlarını vermenin heyecan ve coşkusunu yaşadı.

Yüreğir Serinevler Mahallesi'nde bulunan okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet gününe Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilleri Tufan Türkmenoğlu, Abdul Fettah Turgut, Hasan Kantar, Ahmet Işıklı, Ayhan Dağlı, Gazeteci Özcan Aladağ başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Yüreğir Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Gültekin, Baş Müdür Yardımcısı Ahmet Salim Cengiz, Müdür Yardımcıları Hasan Baturay, İsmail Savran, Zafer Ünüvar, başta olmak üzere okul öğretmen ve öğrencilerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen mezuniyet gününde uzun süre hafızalarda kalacak renkli görüntüler yaşandı. Okul Birincisi Hatice Yener'in diploma ve plaketini Okul Müdürü Yusuf Gültekin, Baş Müdür Yardımcısı Ahmet Salim Cengiz birlikte takdim etti. enver_kurttepeli_lisesi (3)
LYS BAŞARISINA DİKKAT ÇEKTİ
Yüreğir Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Gültekin, konuşmaları sırasında LYS başarı oranının yüzde yüz olduğuna dikkat çekti. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunu ilke edinerek başarılı olmalarını öğrencilerden isteyen Yusuf Gültekin,' Bu günün haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan velilerimizi, öğretmenlerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Emanet olarak aldığımız evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün okul öğretmen, personelimiz ile hizmet ederek onların daha emin, ne istediğini bilen hedefleri için cesaretle hareket eden , bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak sizlere büyük bir mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz.' Dedi.
TAVSİYELERDE BULUNDU
Okuldan mezun olan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Yusuf Gültekin, ' Biliniz ki mezuniyet bir basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarınıza dönüşecektir. Sizlerin, gelecekte başarılarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız tamdır. Sizlerden Sağlığınız, mutluluğunuz ve ahlaklı başarılı olmanızı istiyoruz.' Diye konuştu.
Baş Müdür Yardımcısı Ahmet Salim Cengiz ise konuşmalarını yaparken gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Öğrenci velilerine seslenerek, ' Ben otuz beş yıllık idarecilik hayatımda birçok öğrencilerimi mezun ettim. Ama sizler ne kadar güzel evlatlar yetiştirdiğiniz bu törende daha güzel anlaşılıyor. Ellerinizden öpüyorum. Her zaman sizleri yanımızda görmekten kıvanç duyarız.' Diye konuştu.
35 YILLIK İDARECİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Gazeteci Özcan Aladağ'ın kızı olan Sinen Aladağ başta olmak üzere Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrenciler kendileri için hazırlanan halıdan geçerek davetlileri selamlayan öğrenciler diplomalarını Yüreğir Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Gültekin, Baş Müdür Yardımcısı Ahmet Salim Cengiz, Müdür Yardımcıları Hasan Baturay, İsmail Savran, Okul Zümre Başkanı Zafer Ünüvar, başta olmak üzere okul öğretmenlerin ellerinden aldı. Törende öğrenciler ve öğrenci velileri fotoğraf çektirdiler. Daha sonrasında keplerini fırlatan öğrenciler doyasıya eğlencenin tadını çıkardılar.enver_kurttepeli_lisesi (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°