KURTULMUŞ'TAN AK PARTİ’DE 3 DÖNEM KURALI VURGUSU

4.02.2023 15:12:32

KURTULMUŞ'TAN AK PARTİ’DE 3 DÖNEM KURALI VURGUSU






AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un parti iç tüzüğünde  yer alan ve 2002 seçimlerinden bu yana uygulanan 3 dönem kuralı ile ilgili , “Bu dönemde de uygulanacaktır” açıklaması gözlerin 3 dönem milletveilliği yapanlara çevrilmesine neden oldu.





Katıldığı  bir TV’nin bir canlı yayınında 3 dönem kuralının, partinin dinamizmini sağlayan en önemli unsurlardan biri olduğunu ifade eden Kurtulmuş, “3 dönem kuralı, AK Parti’nin içinde doğal yenilenmeyi sağlayacak bir unsurdur. Partinin dinamizmini sağlayan en temel unsurlardan biri budur.“ açıklamasında bulundu.





Kurtulmuş, AK Parti’nin 11 milyonun üzerinde üyesi bulunduğunu, partiye en az 1 kez oy verenlerin oranının yüzde 65 olduğuna da dikkat çekerek, bir siyasi partide bu yenilenmeyi doğal olarak yaptıklarını da sözlerine ekledi.





Ak Parti Genel Başkan Vekili Numar Kurtulmuş’un bu açıklaması gözlerin 3 dönem vekillik yapanlara çevirdi. Kurtulmuş’un açıklamasına göre, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ile Mehmet Şükrü Erdinç  de bu kategoriye giriyor.




1

“BAHANELERİMİZ YERİNE HAYALLERİMİZ OLMALI"

2

KURTUL ÇAKIN ÇGC’YE BAŞKAN ADAYI

3

“ADANA İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ ”

4

EYLÜL AYINDA 212 BİN 451 ADET TAŞITIN TRAFİĞE KAYDI YAPILDI

5

3 AYDA 16 MİLYON 148 BİN KİŞİ SEYAHATE ÇIKTI