Lezzet Ustaları Adana’da Buluşuyor
Manşet Haber 6.04.2015 13:01:24 0

Lezzet Ustaları Adana’da Buluşuyor

Lezzet Ustaları Adana’da Buluşuyor

profesyonel_ascilik_egitimi (1)Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi ücretsiz seminerleri ile 7 Nisan tarihinde Adana’da profesyonel şef adaylarını buluşturuyor.

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ve Uluslararası geçerliliği olan American Hospitality Academy (AHA) sertifikası veren USLA / Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi, çağımızın popüler mesleği olan, aşçılık alanında kariyer yapmak isteyen geleceğin şef adayları ile 7 Nisan’da Adana Seyhan Otel’de biraraya geliyor.

Profesyonel Aşçılık ve Profesyonel Pasta / Ekmekçilik alanında yeteneklerini eğitimle birleştirmek isteyen herkesin ücretsiz eğitim seminerlerlerinden yararlanabileceği etkinlik 7 Nisan tarihinde Adana’da mutfak profesyoneli adaylarına unutulmaz bir gün yaşatacak. 12.00’de başlayacak etkinlik 16.00’de sona erecek.profesyonel_ascilik_egitimi (2)

Road Show kapsamında tüm Türkiye’de mutfak yeteneklerini profesyonellik ile birleştirme olanağı sunan USLA, iyi bir mutfak profesyonelinin olmazsa olmazlarını uzman şeflerin sektöre dair bilinmeyenleri paylaşacağı eğitimleri ile geleceğin şef adaylarına sunacak.

 

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°