Tarih: 12.12.2019 00:07

LÖSEV’DEN DÜNYA GÖNÜLLÜLER GÜNÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

“Gönüllüler Gözbebeğimizdir” diyen LÖSEV, Türkiye’nin dört bir yanında Dünya Gönüllüler günü ve gönüllülüğü kutladı.
LÖSEV, Ankara vakıf merkezi ve irtibat ofislerinde Dünya Gönüllüler Gününü kutladı. LÖSEV, 40 binden fazla lösemili ve kanserli hastaya umut olurken, sağlıklı, mutlu yarınlar için el ele, birlikte çalıştığı gönüllüleri de unutmadı.
Lösemiye karşı verdikleri bu zorlu mücadelesinde LÖSEV, en büyük desteği Türkiye çapında sayıları 4 Milyonu bulan gönüllülerinden alıyor. Bu nedenle LÖSEV 5 Aralık Dünya Gönüllüler Gününü kutlamak ve halka Gönüllük bilinci oluşturmak amacıyla Türkiye çapında faaliyetler düzenledi. Bu gün kapsamında LÖSEV’e emeği geçen gönüllüler ve kayıtlı aileler ile birlikte düzenlenen etkinliklerde keyifli vakit geçirirken, yıl boyu destek veren gönüllüler çeşitli kategorilerde ödüllendirildi.
LÖSEV ADANA GÖNÜLLÜLERİ BULUŞTU
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Adana Şube yönetimi, LÖSEV gönüllüleri ile bir araya geldi. 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle Go Ofis’te Nihal Çalışan Altunsüzer’in katılımıyla “Hikayeleştirme Atölyesi”nde bir araya gelen LÖSEV Adana Gönüllüleri hikayeleştirme ve gönüllülük üzerine sohbet edip fikir alışverişinde bulundu. Birçok farklı meslek mensubu LÖSEV gönüllüsü ile bir araya gelen LÖSEV ailesi, etkinlikte hem eğlendi hem de yeni fikirler, yeni projeler üzerine görüşme fırsatı buldu.
LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer LÖSEV’in bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür ederken, herkesi gönüllü olmaya davet etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —