MAHALLEDE TOPLU TEMİZLİK!
Manşet Haber 13.02.2017 20:00:02 0

MAHALLEDE TOPLU TEMİZLİK!

MAHALLEDE TOPLU TEMİZLİK!

Kozan Belediyesi’nin 70 personeli Şevkiye mahallesinin tamamında bakım, onarım ve temizlik çalışması yürütüyor.
Belediye Şantiye Şefliği, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı 70 civarında personelin katılımı ile yürütülen çalışmalar geçtiğimiz hafta başladı. Belediye ekipleri çalışmalar kapsamında Şevkiye mahallesinin tüm sokaklarında yol bakım onarımı, asfaltlama, kilit parke döşeme, budama ve temizlik çalışmaları yürütüyor. Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu’nun koordinasyonunda yürütülen çalışmaları Şevkiye mahallesi muhtarı Kerem Yiğenoğlu da yakından takip ediyor.
Ekiplerin Şevkiye mahallesindeki çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan’da ilk kez bu kadar geniş kapsamlı bir bakım, onarım ve temizlik çalışması yürütüldüğünü söyledi. Başkan Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Belediyemizden farklı müdürlüklerimizin katılımıyla kurduğumuz geniş kapsamlı bir ekiple mahalle mahalle hizmet üretiyoruz. Şevkiye mahallesindeki yaklaşık 70 kişilik personelimiz ve birim amirlerimiz vatandaşlarımızla istişare ederek bordür döşeme, asfalt ve parke yama, yol bakımı, çevre temizliği ve budama gibi hizmetlere imza atıyor. Mahallemizdeki parklarımızın bakım ve onarım çalışmalarını da yapan ekiplerimiz bu hafta içerisinde Şevkiye’de altyapı çalışmalarına da başlayacak. Vatandaşlarımızdan bizden dua ve desteklerini esirgememelerini ve ekiplerimize istedikleri hizmetler konusunda yol göstermelerini rica ediyoruz.”kozan_mahalle_temizlik (2)
Belediye ekiplerinin Şevkiye Mahallesindeki çalışmalarını denetleyen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk başlatılacak olan yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarının da müjdesini verdi. Bu hafta içerisinde Şevkiye’de başlanacak çalışmalar kapsamında Sırkıntı Caddesine 600’lük büz döşenerek yağmur suları ilçe merkezinden geçen Kozan Çayına (Kilgen Çayı) akıtılacak.
Şevkiye mahallesinde ikamet eden vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Öztürk, vatandaşların istek ve şikayetleri doğrultusunda ekiplerine talimatlar da verdi. Başktan Öztürk’e ziyareti sırasında Kozan Belediyesi Meclis Üyeleri ve birim amirleri de eşlik etti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°