Manken Değil, BOTAŞ
Manşet Haber 28.04.2014 20:30:44 0

Manken Değil, BOTAŞ'ın Basketbolcuları

Manken Değil, BOTAŞ'ın Basketbolcuları

 

botas_veda_yemegi (1)Onları hep sporcu kıyafetleri ile tanıdık. Ancak sezon sona erdi, vedalaşma zamanı geldi. BOTAŞ'ın basketbolcuları bu kez karşımıza manken gibi çıktı.

BOTAŞ basketbol takımı yıllardır Adana’yı başarıyla temsil ediyor.Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nin güçlü ekibi sezon boyunca üç kulvarda mücadele eden Adana Botaşspor, Türkiye Kupası'nda, Avrupa Kupalarında ve son olarak da Türkiye Ligi'nde oynadığı son Galatasaray karşılaşması ile 2013-2014 sezonunu bitirdi.

Adana Botaşspor Türkiye Kupası'nda yarı finale kadar çıkmayı başardı. Kırmızı-Beyazlı takım kupada yarı final mücadelesinde Galatasaray'a yenilerek final vizesini kaybetti. Türkiye Ligi'nde de Play-Off'a lig beşincisi olarak katılan Adana Botaşspor, çeyrek finalde İstanbul Üniversitesini geçmeyi başardı. Yarı finalde yine Galatasaray ile eşleşen Kırmızı-Beyazlılar bu seride İstanbul ekibine 3 maçta da mağlup olunca bu sezon ikinci kez final vizesi alamadı. Avrupa Kupalarında da başarılı bir sezonu geride bırakan Adana Botaşspor çeyrek finale kadar yükselmeyi başardı. Çeyrek finalde Dinamo Moskova ile karşılaşan Adana ekibi rakibine 2 maçta da yenilerek yarı final şansını yakalayamadı.

Sezon sonu yemeği verildi

2013-2014 sezonunu üç kulvarda oynadığı maçlarla tamamlayan Adana Botaşspor, Galatasaray ile oynanan Play-Off serisinin ardından ligi bitirdi. Adana'da oynanan son maçta taraftarının müthiş desteği ile ligi noktalayan Botaşsporlu oyunculara sezon sonu yemeği verildi. Kırmızı-Beyazlı takımın Genel Menejeri Abdullah Kutlu, bir sezonu daha geride bıraktıklarını ve 3 kulvarda mücadele ettiklerini belirterek,'Başta yönetim kurulumuza, teknik ekibimize, sahada ellerinden geleni yapan oyuncularımıza ve sezon boyunca destekçimiz olan Şimşekler Grubuna, Adanalı basketbol severlere teşekkür ediyorum. Türkiye Kupası'nda ve Ligde yarı finalde Galatasaray ile eşleştik. Finale çıkmak için elimizden geleni yaptık. Avrupa Kupalarında Dinamo Moskova'ya elendik. Ligde Galatasaray dışında her takımı mağlup ettik. Bu sezonu başarıyla bitirdik. Artık yeni sezon için planlamamızı yapacağız. 'dedibotas_veda_yemegi (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.4° / 23.1°