Mehter Marşıyla At Üstünde geldi
Manşet Haber 5.01.2015 00:39:45 0

Mehter Marşıyla At Üstünde geldi

Mehter Marşıyla At Üstünde geldi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü, tek oğlu Mustafa Oğuzhan Sözlü için dillere destan sünnet düğünü yaptı.

TÜYAP Fuar alanında yapılan sünnet düğünü görkemli geçti.Yaklaşık  3 bin kişinin katıldığı salona Mustafa Oğuzhan Sözlü mehteran marşı eşliğinde ve at üstünde geldi .  Siyasileri Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ve İş adamlarını bir araya getiren Mustafa Oğuzhan Sözlü'nün kirveliğini ise işadamı Okan Bahşiş yaptı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü eşi Zeynep Sözlü ile konuklarını kapıda karşıladı.

Mehteran Marşıyla Başlayan sünnet törenine üzerinde 'Ne Mutlu Türküm Diyene' yazan kılıcını eline alan ve at üzerinde gelen Mustafa Oğuzhan Sözlü, davetlileri selamladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'de kısa bir konuşma yaparak Sünnete gelenmisafirlere teşekkür etti. Ardından sanatçı Kadir Sapmaz sahne alarak davetlileri coşturdu.Kadir Sapmaz'ın hareketli şarkılarıyla davetlilere muhteşem bir gece yaşattı. Kuranı kerimin okunmasının ardından sünnet töreni çeşitli gösterilerle halaylarla devam etti.
Sünnet düğününe, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadin Durmaz, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aytaç Durak, belediye başkanları, işadamları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°