Meme kanserinde erken teşhis
Manşet Haber 3.12.2013 12:01:27 0

Meme kanserinde erken teşhis

Meme kanserinde erken teşhis

fidan_meme_kanseriAdana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Av. Elif Doğan Türkmen, İŞKAD’ın kadınların iş yaşamında daha çok ve etkin yer almasına, kadın girişimci sayısının artmasına yönelik önemli projelerin yanı sıra, üyelerinin kişisel gelişimlerine yönelik çalışmalar da  sürdürdüğünü kaydetti.

İŞKAD’ın toplumsal sorunlar üzerinde önemle durduğunu anlatan Av. Türkmen, meme kanserinin tüm dünyada en sık görülen kanser türü olduğunu belirtti. Av. Türkmen, 20 yaş üzeri her kadının risk taşıdığına dikkati çekerek, “Üyelerimizin hem bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmasını hem de üyelerimizle kaynaşmasını istedik” dedi.

İŞKAD’ın Seyhan Oteli’nde gerçekleştirilen geleneksel yemeğinin bu ayki konuğu Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Berna Fidan oldu.  “Meme Kanserinde Erken Teşhis” konusunda bir sunum yapan Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Berna Fidan, meme kanserinde en riskli yaş grubunun 40-55 arası olduğunu belirtti. Yaş ilerledikçe riskin arttığına dikkati çeken Dr. Fidan, erken tanının önemine değinerek, kadınların neler yapması gerektiğini anlattı.

iskad_meme_kanseri

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°