Memleketimin İnsanlarını Seviyorum

4.11.2015 19:45:12

Memleketimin İnsanlarını Seviyorum

1 Kasım seçimlerinde MHP Adana Milletvekili Adayı olan Cahit Öztok, seçilemedi ancak seçmenlerine mesaj yolladı. Öztok,  “Bana oy veren vermeyen memleketimin tüm insanlarını seviyorum” dedi Milliyetçi Hareket Partisi Adana 4. Sıra Milletvekili Adayı  Cahit Öztok,  Türk halkının ve buna paralel olarak Adanalı hemşehrilerinin 1 Kasım’da seçimini yaptığını ve halkın iradesine saygı duymaktan başka bir seçenek bulunmadığını kaydetti. Adana’da en etkili seçim kampanyası düzenleyip en çalışkan aday olarak her kesimin takdirini toplayan Öztok, yayınladığı bir mesajla Adanalı seçmenlere teşekkür etti.

cahit_oztok_koyler (1)Cahit Öztok mesajında, “ 1 Kasım genel seçimlerinde milletvekili adayı olarak memleketimin tüm bölgelerini gezdim ve partime oy istedim. Adanalı hemşerilerim bana gönüllerini açtı. Seçim gezilerimde tanıdığım tanımadığım herkesin yoğun ilgisini gördüm. Büyük bir sevgiyle bağlı olduğum hemşerilerimin desteği seçilmem için yeterli olmadı ama benim onlara olan sevgi ve saygımda da en küçük bir eksilme olmadı. Memleketimin büyük-küçük, kadın-erken tüm insanlarına gönülden şükranlarımı sunuyorum. Demokrasiye yürekten inanmış bir insan olarak milletimizin ortaya koyduğu iradeye de saygı duyuyorum. Ömrüm boyunca da saygı duymaya devam edeceğim” yorumunda bulundu.

Hayatın akışında var olan gerçeklerden kaçmanın hiçbir türlü mümkün olmadığını ifade eden Cahit Öztok, “ Hayatımın tüm dönemlerinde samimiyet, sevgi, saygı, şefkat ve fedakârlık gibi  özel bir önem atfettim. Siyaset alanında olsun sosyal hayatta ve iş dünyasında olsun benim vazgeçilmez hususiyetlerim olan bu kavramları ön planda tutarak yaşamaya devam edeceğim. Siyaset hiçbir zaman hayat anlayışımın olmazsa olmazlarından birisi olmadı. Ben İnsanı insan olduğu için, Adana’yı memleketim olduğu için seviyorum ve bu sevgimin boyutları hiçbir hal ve şartta değişmeyecektir. Beni destekleyen desteklemeyen tüm hemşerilerime gönülden şükranlarımı sunuyorum” dedi.



1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!