MHP ADANA ADAYLARINI ANKARA’DA TANITTI
Manşet Haber 24.01.2019 19:02:41 0

MHP ADANA ADAYLARINI ANKARA’DA TANITTI

MHP ADANA ADAYLARINI ANKARA’DA TANITTI






Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Ankara’da düzenlediği 'Belediye  Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda resmen Cumhur İttifakı adayı olarak ilan edildi. 






Ankara Spor Salonu’nunda  Adana adaylarının tanıtım toplantısına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkez Yönetimi, milletvekilleri ve belediye başkan adayları katıldı. 2014 yılında MHP’nin adayı olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen  Hüseyin Sözlü, bu kez Adana’da  Cumhur İttifakı’nın  adayı oldu. Sözlü, Adana’da yüzde 60 ve üzerinde oy oranıyla 31 Mart seçimlerinde sandıktan muzaffer çıkacağını iddia etti. 
Hüseyin Sözlü, yerel seçimlerde hem Adana Büyükşehir Belediyesi’ni hem de 15 ilçede belediye başkanlığını kazanmak için gece, gündüz demeden Adanalı hemşehrilerinin gönüllerine dokunacaklarını, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Seyhan, Yüreğir, Ceyhan, Aladağ ve Tufanbeyli’deki belediye başkan adaylarıyla ve parti teşkilatlarıyla uyum içinde çalışma yürüteceklerini vurguladı. 










Adana’nın 100 yıllık geleceğine yön veren projeler ve hizmetlere imza attıklarını, bunları yeni dönemde de devam ettireceklerini kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü “Milliyetçi, üretken belediyecilik anlayışı Cumhur ittifakı ile birlikte Adana’ya bir kez daha mührünü vuracaktır” dedi











Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°