MHP Adayı Dua Etti Seçim Startı Verdi
Manşet Haber 17.01.2014 15:55:13 0

MHP Adayı Dua Etti Seçim Startı Verdi

MHP Adayı Dua Etti Seçim Startı Verdi

Adana(Ulus)--caliskan_abdullah_camiMilliyetçi Hareket Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı  gösterdiği Ak Parti’nin kurucusu ve eski Milletvekili Abdullah Çalışkan, seçim kampanyasını Ulu Cami’de kıldığı Cuma namazı ve 3 sembol makama yaptığı anlamlı ziyaretlerle başlattı.

Cuma Namazını Ulu Cami’de kılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, daha sonra Ceyhan Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara, Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tomlukolcu, Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ile birlikte Ziyapaşa Parkı’nda bulunan Ramazanoğlu ailesine ait mezarlığa geçti. Ramazanoğlu Beyliğinin mekanında seçim startı verdiklerini anlatan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan “ Neden burayı seçtik Burası Ramazanoğlu Beyliğinin mekanıdır. Ramazanoğlu beyliği Müslüman Türk milletine Adana’yı yurt yapan tarihi bir beyliktir. Onlara selam olsun.  Şu an içinde bulunduğumuz mekanları Ramazanoğlu beyliği yaptırmıştır. Vatanımızı buraya kadar kanlarıyla getiren; Ramazanoğlu ve Osmanlı beylikleri başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyetini kuran tüm paşalarımızın, askerlerimizin, sivillerimizin şu hedanın hepsini rahmetle anıyoruz” dedi.

abdullah_caliskan_secim_dua

ŞEYH CEMİL NARDALI KONAĞI VE YEŞİLOBA ŞEHİTLİĞİNE ZİYARET

MHP Adayları daha sonra  Kurtuluş Savaşı’nın Adana’daki önderlerinden Şeyh Cemil Nardalı’ya ait Cemil Nardalı Konağına giderek, buradan Şeyh Cemil Nardalı türbesinde kurtuluş savaşı şehitleri için dua etti. Akkapı Kültür, Yardımlaşma ve Eğitim Derneğini de ziyaret eden Çalışkan ve beraberindekiler daha sonra 1909 Ermeni olaylarında şehit olan Adanalıların yattığı Yeşiloba şehitliğine geçti. Burada şehitler anıldı ve dualar edildi.

acaliskan_secim2014

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°