Tarih: 15.11.2013 11:19

MHP Adayları Dilek Sofrasında

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Teşkilatı, belediye başkan adaylarını “Dilek Sofrası”nda buluşturdu.

kozan-kahvaltı_mhpMHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,  2 dönemdir Kozan’da iş kazası yaptıklarını. Kozan’ın özüne dönmesinin şart olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Adana eskiden büyükşehirdi artık bütünşehir oluyor. Yeni yasayla birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı tüm ilçelerin de Belediye Başkanı olacak. Biz tüm Adana’nın sorunlarını ve problemlerini biliyoruz. Kısa, orta ve uzun vaade yapacak olduğumuz projelerimiz var. Bunları hayata geçirdiğimiz zaman Kozan da, Feke de Saimbeyli ve Tufanbeyli de oldukları yerlerde gelişecektir. Buraların cazibe merkezi olmasını sağlayacağız. İnsanımızın olduğu yerde işini aşını kurması önemlidir.  İstikbalde 200 bin nüfuslu bir Kozan’ı hayal etmek çok da zor değil”

İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ise birlik ve beraberlikten taviz verilmemesi gerektiğini vurguladı. Önümüzdeki yerel seçimlerin sadece bir belediye başkanlığı, bir meclis üyeliği seçimi olmayacağını belirten İzgioğlu, “Yapılacak olan seçimleri sadece yerel seçimler olarak değerlendirmeyelim. Bu seçimlerin hemen akabinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve bir yıl sonra da genel seçimler var. Bu seçimleri birlik ve beraberlik içinde geçirelim. İleriki günlerde daha da kenetlenelim” şeklinde konuştu.

Toplantıya, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Gül Emrahoğlu, MHP Kozan İlçe Başkanı Mehmet Sevgili, Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Avşar, Kozan Kadın Kolları Başkanı Ayten Acar, MHP Kozan Belediye Başkan aday adayları, Etem Pazarcı, Ender Çulhacı, Halil Yağbasanlar, H.Haluk Özen, Musa Öztürk, Mustafa Halaçoğlu,  Mustafa Tanrıverdi, Tarık Kaplan ve Yaşar Şenöz, eski ilçe başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —