MHP Adaylarını Böyle Gördünüz mü?

22.01.2014 12:50:57

MHP Adaylarını Böyle Gördünüz mü?

Adana(Ulus)--mhp_baskan_adaylariMHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’nün de aralarında bulunduğu adaylar, il ve ilçe yöneticileri yöresel kıyafetler giydi işte böyle poz verdi.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu, Yüreğir Belediye Başkan adayı Yücel Bayram ile birlikte Levent Mahallesi’nde düzenlenen ev toplantısına katıldı.

Ev sahipliğini Cuma Şanpınar ve İsa Ceylan’ın yaptığı toplantıda, Sözlü Ceyhan’da üç dönemdir MHP’li bir belediye başkanı olarak görev yaptığını anımsatarak, 'MHP’li bir belediye başkanıyım. Ama belediye hizmetlerinde herkese eşit hizmet edeceğimizi hep söyledik. Bu ilkemiz doğrultusunda hangi mahallenin ne hizmet eksiği varsa o hizmeti verdik. Bu bakış açımızı hiç yitirmeyeceğiz” dedi.

Adana’nın bereketli topraklarında çok sayıda şair, yazar ve sanatçının yetiştiğini belirten Başkan Sözlü, “Bu topraklarda Türkiye’nin her tarafında hepimize aş var, rızkımızı kazanmak için iş var. Adana’ya, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen insanlarımız var. Bu Adana’mızın ve memleketimizin zenginliğidir. Biz zenginliğimizin farklılıkta değil ortaklıkta olduğuna inanıyoruz. Bizde ortak payda çoktur; zenginliği ortak paydada arayan milletlerin sıkıntısı olmaz. Onun için zenginliği farkta arayanlar aslında samimi ifadeler içerisinde değiller. Zenginliği ortak paydada arayanlar daha samimidirler. Biz de ortak paydanın bize tesir ettiği kardeşlikle bir aradayız zaten.” dedi.

Ziyarette misafirlere ev sahibi tarafından çiğköfte ikram edilirken, Urfa yöresine ait yerel kıyafetler de giydirildi.
mhp_adaylari_boyle



1

Erdoğan VAROL Yazdı/ ADANA’dan!

2

YÖK'TEN Ç.Ü’NE "ENGELSİZ ÜNİVERSİTE" ÖDÜLÜ

3

“SICAK HAVA TARIMDA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ CİDDİ MANADA TEHDİT ETTİ”

4

ÇUKUROVA BELEDİYESİ MARATONDAN 4 KUPA İLE DÖNDÜ

5

BULUT SANSÜRÜN BAHANESİ: KİŞİLİK HAKLARI