MHP Seyhan’da Çalışkan mı!

16.12.2013 23:29:46

MHP Seyhan’da Çalışkan mı!

abdullah_caliskan_seyhan_mhpMilliyetçi Hareket Partisi Adana’da yerel adaylarını en erken açıklayan siyasi parti oldu.

MHP ilk olarak Pozantı Belediye Başkanını açıkladı.  Ardından Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ilan etti.  Siyasi arenada adaylarını açıklaması ile Adana gündeminde ilk sırada yer alan MHP Adana’da Büyükşehir dahil 14 ilçe adayını ilan etti. MHP Adana’da Seyhan’da kilitlendi.

MHP’nin Seyhan belediye Başkan aday adayları arasında eski İl Başkanı Ahmet Erdoğan, Makine Mühendisi Mustafa Uğur Kızıl gibi güçlü isimler ön plana çıktı. Ancak bir anda Seyhan adayı için Ak Parti Adana eski Milletvekili Abdullah Çalışkan ismi bomba gibi düştü.  Çalışkan’a MHP içinden tepkiler yükselince Seyhan Belediye Başkan adayının açıklanması ertelendi. Abdullah Çalışkan da yazılı bir açıklama ile siyasete ara verdiğini duyurdu.

MHP’de Seyhan Belediye Başkan adayının açıklanması uzadı. Şimdi sıkı durun. MHP’de Seyhan Belediye Başkan Adaylığı için anlaşmaya varıldığı haberleri geldi. Önümüzdeki günlerde MHP Lideri devlet Bahçeli’nin Seyhan Belediye Başkan Adayını Abdullah Çalışkan olarak açıklayabileceği ifade ediliyor. İddia bu..Doğru mu çıkacak yoksa  medyadaki tabir ile “Balon mu “ olacak bekleyip göreceğiz.

 



1

BOLAT: SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN DİYALOG HALİNDEYİZ

2

FATİH GÜLER TDB BAŞKANLIĞINA ADAY

3

“JEOLOJIK MIRAS ALANLARIMIZ YETERINCE KORUNMUYOR”

4

ÜLKEMİZDE HER GÜN ORTALAMA 5 İŞÇİMİZİ KAYBEDİYORUZ

5

SOKAK CANLILARININ YAŞAMI KORUNMALI TOPLUMUN GÜVENLİĞİ DE SAĞLANMALI