MHP İL BAŞKANI: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BU SORUNU ÇÖZMELİ!
SİYASET 10.07.2024 13:43:00 0

MHP İL BAŞKANI: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BU SORUNU ÇÖZMELİ!

Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, sahipsiz sokak hayvanlarından kaynaklı sorunların çözümünde en büyük sorumluluğun Büyükşehir Belediyesi’nde olduğuna dikkat çekti.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, sahipsiz sokak hayvanlarından kaynaklı sorunların çözümü için en büyük sorumluluğun Büyükşehir Belediyesi’nde olduğuna dikkat çekerek, “Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleriyle işbirliği halinde bu sorunu çözmelidir.” çağrısında bulundu. 

Kanlı, Adana’da sıkça yaşanan sahipsiz köpeklerden kaynaklı sorunları gündeme taşıdı. yaptığı açıklamada “Şehrimizde son zamanlarda sahipsiz sokak hayvanları sorununun iki taraflı olarak yaşandığı görülmektedir. Bazen sokak hayvanlarının katledildiği bazen de bu hayvanların insanlara saldırıp yaraladığı ve hatta öldürdüğü haberleri kamuoyuna yansımaktadır.” dedi.

ZEYDAN KARALAR’A ÇAĞRI

“Adana artık bu sorunlardan kurtulmalıdır.” diyen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, açıklamasında şöyle dedi:

“İlgili yasalar ve konumu gereği en büyük sorumluluk büyükşehir belediyelerindedir. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar, ilçe belediyeleriyle de görüşmek suretiyle sorunun çözümüne yönelik somut bir adım atmalıdır. Her yıl yüz binlerce kilo mama ihalesi açmaya çok hevesli olan Büyükşehir Belediye yönetimi, vatandaşlarımızın canının yanmaması için de istekli olmalı ve artık kalıcı bir çözümü düşünmelidir.” 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.9° / 24.6°