MHP’DE BAHÇELİ ATAMALARI
SİYASET 13.02.2017 19:56:15 0

MHP’DE BAHÇELİ ATAMALARI

MHP’DE BAHÇELİ ATAMALARI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saimbeyli ve Aladağ ilçe teşkilat yönetimlerinde değişikliğe gidilerek, mevcutların yerine yenileri atandı.
MHP Genel Merkezi tarafından Saimbeyli İlçe Başkanlığı görevine Abdullah Esentürk, Aladağ İlçe Başkanlığı görevine ise Bayram Kabak atandı. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Saimbeyli ilçe teşkilatındaki görev yetki belgesini ve yeni yönetim kurulu listesini, ataması yapılan Abdullah Esentürk’e verdi. Saimbeyli’deki görev değişiminde İl Başkan Yardımcıları Mustafa Akkuş, Mustafa Tanrıverdi ve İl Muhasibi Erol Atlı da hazır bulundu.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı açıklamada “İlgili tüzüğümüz gereğince MYK ve Başkanlık Divanımızca alınan karar ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin olurlarıyla bugün itibarıyla Saimbeyli ve Aladağ ilçelerimizde yeni yönetim kurulları oluşturulmuş ve görevleri devralmışlardır. Bu zor görevi üstlenen arkadaşlarımız, inanıyorum ki bu kutlu görevi en iyi şekilde icra edeceklerdir. Bugüne kadar görev yapan ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.mhp_bahceli_atamalari (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°