MHP’den Çalışkan’a Özel Karşılama
Manşet Haber 4.01.2014 18:35:11 0

MHP’den Çalışkan’a Özel Karşılama

MHP’den Çalışkan’a Özel Karşılama

abdullah_caliskan 2MHP’nin Seyhan Belediye Başkan Adayı gösterilen Ak Parti eski Milletvekili Abdullah Çalışkan, binlerce araçlık konvoyla Adana kent girişinde törenle karşılandı.

Büyükşehir, Merkez ve diğer ilçe adaylarını Adana’da ilk açıklayan MHP, Seyhan İlçe Belediye Başkan adayını en son açıkladı. 2 gün önce Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, ilçe ve ilçe belediye başkan adaylarının tam kadro bulunduğu toplantıda ilan edilen ancak kendisi Adana’da olmayan Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan için çok özel bir karşılama töreni düzenledi.

Abdullah Çalışkan Adana’ya gelişinde otobanın batı gişelerinde eşi Dr. Nurten Çalışkan ile birlikte karşılandı. Karşılamada, MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı M. Ali Arslan, Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı da hazır bulundu.Kalabalık bir konvoy eşliğinde seçim otobüsüyle kente giren  Abdullah Çalışkan, yol boyunca halka karanfil dağıttı.Yoğun ilgi gören Çalışkan, ancak iki saatte gelebildi ve MHP Seyhan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törene katıldı. Buradaki törende MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MYK Üyesi Yılmaz Tankut, Milletvekili Seyfettin Yılmaz, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları, bazı aday adayları da hazır bulundu.

Bir dönem Ak parti Adana Milletvekili olarak görev yapan MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan “Temiz siyaseti ve halka hizmet ilkesini şiar” edindiğini belirterek, “Allah’ın selamı barış, güven, esenlik demektir. O yüzden selam ile başladım. Ve elimizden, dilimizden, varlığımızdan sizlere bir kötülük, bir eziyet gelmemesi demektir. İşte biz bugün, inşallah beş yıl devam edecek belediye başkanlığı dönemimizde de bizlerden size her hangi bir şekilde ne elimizden, ne dilimizden, ne varlığımızdan kötülük, eziyet gelmeyeceğine ant içiyorum, söz veriyorum” dedi.

Çalışkan, aday olmasında emeği geçen yöneticilere ve MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

caliskan_abdullah_mhp_seyhan

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

34° / 20.4°