MHP’DEN KUTLU’YA ZİYARET
SİYASET 31.08.2024 14:41:00 0

MHP’DEN KUTLU’YA ZİYARET

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ile yönetim kurulu üyeleri, 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Adana 01 Futbol Kulübü’nü ziyaret ederek Başkan Mehmet Kutlu’ya başarılar diledi.

Adana 01 FK’nın Meydan Mahallesi’ndeki tesislerine giderek oyuncularla buluşan MHP İl Yusuf Kanlı, bir süre futbolcularla sohbet etti, “Adana 01 Futbol Kulübü iki sezondur şampiyon olarak bizleri gururlandırıyor. Bu sezonda da sizlerden yine üstün başarılar bekliyoruz. Destek bizden, başarı sizden. Her zaman yanınızda olmaya, arkanızda durmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sarı-Siyahlı kulübün Başkanı Menderes Kutlu ise MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı ve yönetim kurulunun ziyaretinden mutlu olduklarını belirterek, “Takımı iyi futbolcularla oluşturduğumuza inanıyorum. Teknik Direktörümüz Volkan Bekiroğlu da Adanalı. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Pazar günü Tarsus’ta taraftarlarımızın ve sizlerin desteğiyle inşallah galibiyete ulaşacağız” diye konuştu. 

Ziyarette Adana 01 FK Başkan Vekili Mehmet Kutlu, Başkan Yardımcısı Umut Polat ve Genel Kaptan Burak Erdem de  hazır bulundular.


Anahtar Kelimeler: KUTLU’ ZİYARET

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

33.5° / 23.9°