Tarih: 13.10.2024 22:25

MHP’DEN “YAVUZLAR KÖPRÜSÜ” AÇIKLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yüzde 75’i MHP’li yönetim döneminde tamamlanan Yavuzlar Köprüsü konusunda açıklama yaptı.

İl Başkanı Yusuf Kanlı, Seyhan ile Yüreğir’i birbirine bağlayan Yavuzlar Köprüsü’nün açılışı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Kanlı açıklamasında şöyle dedi.

“Yavuzlar Köprüsü, yönetimde olduğumuz 2014-2019 döneminde Ekim 2018 ile Mart 2019 tarihleri arasında inşa edildi. Sadece 6 aylık o kısa dönemde köprünün yüzde 75’i tamamlandı. Yani Yavuzlar Köprüsü’nün yüzde 75’i MHP’nin eseridir. 2019’da göreve gelen  Zeydan Karalar, bitmek üzere olmasına rağmen köprü için “Bana göre gereksiz’ dedi ve 5 yıl süreyle köprüyü atıl halde bıraktı.

Ancak ne hikmetse Zeydan beyin ‘Gereksiz’ gördüğü Yavuzlar Köprüsü’nün yarım kalan inşaatına 2023 yılının haziran ayında tekrar başlandı. Köprü 15 ayda tamamlanmasının ardından CHP Genel Başkan Yardımcılarının da katılımlarıyla ‘Adana’ya dev hizmet’ reklamları ve ilanları yapılarak açıldı.

 Yavuzlar Köprüsü ‘Gereksiz’ iken 5 yıl sonra neden gerekli görülüp, nasıl ‘Dev hizmet’e dönüştü? Hep ‘Ben hesap adamıyım’ diyen şahsınızın, Büyükşehir Belediyesi’ni 5 yılda artan yüksek inşaat maliyetleri altına sokması doğru bir hesap mıdır? Projeyi geciktirmeniz nedeniyle o bölgede 5 yıl boyunca artan trafik çilesini yaşayan vatandaşlarımıza bir sözünüz olacak mıdır? ‘Yavuzlar Köprüsü’nün yüzde 75’i MHP’nin eseridir’ demeyi düşünüyor musunuz?”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —