MHP’LİLERDE PAKDEMİRLİ’YE ÜRETİCİ SORUNLARINI AKTARDI
Manşet Haber 1.10.2021 17:23:07 0

MHP’LİLERDE PAKDEMİRLİ’YE ÜRETİCİ SORUNLARINI AKTARDI

MHP’LİLERDE PAKDEMİRLİ’YE ÜRETİCİ SORUNLARINI AKTARDI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ile birlikte MHP Adana İl Başkanlığı’nı ziyaretinde ABD’nin hedef yaptığı Ülkü Ocakları’na övgüler yağdırdı.
Bakan Bekir Pakdemirli ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru’yu İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, il yönetimi ve ilçe başkanları karşıladı.

AVCI, VARLI VE SÖZLÜ, TARIMI ANLATTI
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’da Ak Parti ile Cumhur ittifakı olarak birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını anlattı, Çukurova bölgesinde tarım sektörü içinde yer alan üreticilerin sorunlarını da paylaştı. MHP MYK Üyesi Milletvekili Muharrem Varlı ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü de, bazı ürünlerde çiftçinin memnun olmasına karşın özellikle girdi fiyatlarındaki artışa dikkat çektiler.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye’nin tarımda üreten ve ihracat potansiyeli artan bir ülke haline geldiğini, üreticilerin sorunlarını bildiklerini, çözüm için gayret ettiklerini ifade etti.
Yapılan hizmetlerin daha iyi anlatılması ihtiyacına vurgu yapan Pakdemir, “Çok önemli hizmetlerimiz var, bunları da daha iyi anlatmamız lazım. Ülkü Ocakları, gençlerimizin yetişmesinde çok değerli bir kurum. Bu anlamda da gençlerimize, üniversite gençliğine bu hizmetleri Cumhur İttifakı olarak çok iyi anlatmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü geleceğimizi emanet edeceğimiz çok önemli bir kitle var.” diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°