Tarih: 29.12.2016 19:33

MHP'NİN POLİTİKASINI, TARİH, ALTIN HARFLERLE YAZACAK

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Baş 'Devlet Bahçeli'nin 'önce ülkem ve milletim' ilkesiyle pratiğe konan MHP'nin politikasını, tarihi altın harflerle yazacaktır.” dedi.
Yusuf Baş, yeni yıl mesajında Türkiye'nin büyük badireler atlatmakta olduğunu, bu süreçte istisnasız herkese önemli sorumluluklar düştüğünü söyledi. Türkiye'nin son 14 yıldır aynı siyasi partinin kurmuş olduğu hükümetler tarafından yönetildiğini anımsatan Baş 'Bu 14 yıllık zaman dilimi içerisinde maalesef ülkemizin normal geçen bir günü olmamıştır. Ekonomiden, siyasete, yargıdan, eğitime, iç ve dış güvenlikten diplomasiye kadar her alanda ciddi sorunlar ve gerilimler yaşanmıştır. Nihayetinde Türkiye, insanlık tarihinin en büyük ihanetine maruz kalmış; malı, inancı, zamanı, enerjisi sömürülen Türk milleti FETÖ denen hain tarafından sırtından hançerlenmiştir. Geldiğimiz noktada Türkiye Cumhuriyeti, içeride ihanet cephesine, dışarıda ise husumet cephesine karşı bir savaş vermektedir. Layık olmadığımız, milletçe çok ağır faturalar ödemeye devam ettiğimiz bu sorunların birinci derecede sorumlusu olan siyasi iktidarın bazı yanlışlarını fark etmesini ise önemsiyoruz. Terör örgütlerine ve ihanet şebekelerine karşı verilen mücadele başta olmak üzere, ülkemizin milli menfaatlerini içeren alanlarda verdiğimiz destek hayati derecede önemlidir. MHP olarak, ülkemizin ve milletimizin bekası için mücadele veriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin 'önce ülkem ve milletim' ilkesiyle pratiğe konan MHP'nin bu politikasını, tarih, hiç kuşkusuz altın harflerle yazacaktır.” diye konuştu.
ADANA UMUT VE IŞIK VEREN BİR SÜRECİ YAŞIYOR
MHP Adana İl Başkanı Sayın Yusuf Baş, Adana yerelinde ise yarınlara umut ve ışık saçan bir sürecin yaşandığını söyledi. Baş 'Adana büyük bir değişimin eşiğinde. Belediyeler olsun, diğer kamu idareleri olsun hizmete odaklı bir çabanın varlığı aşikar. İstisnalar elbette olabilir ama kamusal sorumluluk taşıyan tüm idarecilerimizin, tüm bürokratlarımızın iyi niyetinden kuşku duyulmamalı. Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü başta olmak üzere tüm idarecilerimizin daha iyi bir Adana için gayret ettiklerini görüyor ve bundan hoşnut oluyoruz. Büyükşehir Belediyesi, beraberinde sekiz ilçe belediyesi ile Milliyetçi Hareket Partisi Adana'da yeni bir dönemin kapısını araladı. Rutin çalışmalarını başarıyla sürdüren belediyelerimiz; ulaşılabilen, halkı sürekli dinleyen, çözüm üreten, yenilikçi ama geleneği yaşatan bir anlayışla işsizlikten sağlığa, eğitimden sosyal hizmetlere, spordan, tarım, hayvancılık ve çevreye kadar pek çok alanda ter dökmektedirler. Büyükşehir Belediyemiz Adana'yı yarınlara taşıyacak önemli projeler üretmektedir. Bu bağlamda 5 Ocak Kurtuluş Bayramında yapılacak toplu açılışlar, hizmet aşkının artarak devam ettiğinin yeni açık tezahürü olacaktır. Üzeri kapatılan D-400 Karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvarı Altgeçidi (Karnıyarık), Türkmenbaşı Bulvarı-Havaalanı Kavşağı Altgeçidi, kent trafiğine soluk aldıracak; Çok Katlı Asansörlü Otopark ve Saimbeyli Mezbahası’nın açılışı ise yine çok önemli hizmet açıklarını kapatacaktır. Arif Nihat Asya Bayrak Parkı ve Müzesi'nin açılışı ise bayramımıza ayrı bir anlam ve coşku katacaktır.” şeklinde konuştu.
BU GÜZEL İKLİMİ YAŞATMALIYIZ
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, açıklamasını şu ifadelerle bitirdi:
“Bütün bunların yanında özellikle diğer kurumlarla, sivil toplum örgütleriyle hoşgörü, sevgi ve saygıya dayalı bir ilişkinin geliştirilip hâkim kılındığı bu dönem, tüm Adana için büyük kazanımlar içermektedir. Adana ile ilgisi olan herkesin dikkatini çeken bu güzel iklimi yaşatmak hepimizin görevidir. Aladağ'da 11'i öğrenci 12 insanımızın yanarak can vermesi, cinnet, cinayet gibi hepimizi derinden yaralayan olaylar, terör örgütlerinin toplu katliam saldırıları, şehirlerimize gelen şehitlerin acıları yüreğimizi yakmıştır. Ancak hiçbir engel yaşam azmimizi kırmamalıdır. Acılarımızı gönül birliği ile azaltacağız. Gerek Adana ölçeğinde, gerekse yurt genelinde olsun, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Milli Şair Mehmet Akif’in ‘Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez; toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez’ haykırışı rehberimiz olmalıdır. Sokakların karanlığına dalmadan, sanal alem fitnecilerine aldırmadan el ele vererek, birbirimize tahammül ederek, sevgi ve saygı temelini güçlendirerek Allah’ın izni ile yarınları hep birlikte inşa edeceğiz.”



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —