MMO’DAN BELEDİYELERE ZİYARET
Manşet Haber 13.05.2019 12:47:07 0

MMO’DAN BELEDİYELERE ZİYARET

MMO’DAN BELEDİYELERE ZİYARET

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda Merkez Kurullarında görev alan üyeleriyle birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı  Zeydan Karalar , Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Seyhan Belediye Başkannı Akif Kemal Akay’ı ziyaret etti.

Yeni seçilen ve görevlerine devam eden tüm yerel yönetimleri ziyaret edeceklerini dile getiren Makina Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Emir Kavi, kentlerimizin ve halkımızın sorunlarına dair görüşlerini, projelerini sürekli diyalogla sürdürerek, kurumsal işbirliğiyle belediye başkanlarına destek olacaklarını belirtti.

Belediyelerle meslek odalarının kamu yararına birlikte iş yapmasının önemini vurgulayan Kavi, bilimi ve tekniği halkımızın hizmetine sunma gayretiyle çalışmalarını sürdüreceklerini belirtirken, seçilen belediye başkanlarına başarılar diledi. Ziyaretten memnuniyetini dile lfade etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TMMOB’ ye bağlı meslek odalarının tecrübelerinden faydalanarak Adana’nın daha yaşanabilir bir kent haline getirmenin mümkün olduğunu, bunun Seyhan’da birlikte başarıldığını dile getirdi.



Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan ve her geçen gün artan işsizlikten bunalan gençlerin, kötü alışkanlıklara yönelmesinin önüne geçmenin yollarından birinin de, sanat ve spora teşvik etmek olduğunu söyledi. Akay, MMO Uygulamalı Eğitim Merkezi’nin imkanları da kullanılarak işsiz olan gençlere de meslek kazandırma çalışmalarının artmasını önemsediğini dile getirdi.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar da, yeni dönemde yapmayı planladığı projelerini anlattı. Meslektaşlarına ve halkına olan sorumluluklarıyla hareket ettiğini belirten MMO Adana Şube Başkanı Hasan Emir Kavi, ilerleyen günlerde bölgemizdeki tüm belediye başkanlarını ziyaret ederek, kolektif çalışmaya hazır olduklarını kentlerimizin kamusal çıkarı için gözetilecek tüm projelerde destek olacaklarını vurguladı. 

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°