MMO’DAN KARALAR VE KOZAY’A ZİYARET
GÜNCEL 2.05.2024 01:36:00 0

MMO’DAN KARALAR VE KOZAY’A ZİYARET

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Ümit Galip Uncu ve yönetim Kurulu üyeleri,yeniden Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen üyeleri Zeydan Karalar ile Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ı ziyaret etti


Makina Mühendisleri Odası (MMO) Adana Şube Başkanı Ümit Galip Uncu, İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Kerem Şahin ile Yönetim Kurulu üyeleri 31 Mart tarihinde 2. kez Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu. MMO Adana Şube Başkanı Ümit Galip Uncu, Zeydan Karalar’ın eski başkanları olduğuna dikkat çekti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da TMMOB’ne bağlı tüm odalarla dayanışma içerisinde çalışacaklarını söyledi.


EMRAH KOZAY’A ZİYARET
MMO Adana Şube Başkanı Ümit Galip Uncu ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Çukurova Belediyesini ziyaret ederek başkanlığa seçilen Avukat Emrah Kozay’a başarılar diledi. MMO şube yönetiminin ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ile uyum içerisinde çalışacaklarını kaydetti.


Anahtar Kelimeler: KARALAR KOZAY’ ZİYARET

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°