‘Mutluluğun Sihri Evlilik Terapisi’
Manşet Haber 19.12.2015 18:19:01 0

‘Mutluluğun Sihri Evlilik Terapisi’

‘Mutluluğun Sihri Evlilik Terapisi’

Adana’da Aile ve Evlilik Terapisti Dr. Obengül Ejder ve iş kadını Nilgün Ekmekçi, çiftlere mutlu birlikteliğin ilk adımına atarken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda rehberlik etmek için hazırladıkları, ‘Mutluluğun Sihri Evlilik Terapisi’ adlı projenin tanıtımını düzenledikleri kokteylle yaptı.

obengul_ejder_mutlu_evlilik_ (1)Seyhan Oteli’nde düzenlenen geceye cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı. Gecede konuşan Dr. Obengül Ejder, Türkiye’de aile ve evlilik danışmanlığının hak ettiği yerde olması gerektiğini söyledi. Ejder, “Danışmanlıklar sadece aile ilişkilerinde problem yaşayan ya da boşanma aşamasında olan çiftlerin başvuracağı bir kurum olarak algılanıyor.  Oysaki aile ve evlilik danışmanlığının asıl amacı problemler oluşmadan, sağlıklı bir evliliğin temelini atmalarına yardımcı olmak. ‘Mutluluğun Sihri Evlilik Terapisi’ adlı projemizin çıkış noktası da bu zaten” dedi.

obengul_ejder_mutlu_evlilik_ (3)Projeyle, evliliğe yeni adım atacak çiftlere ulaşmayı hedeflediklerini belirten Ejder şöyle konuştu:

Projemizle evliliğe ilk adım atmayı hedefleyen çiftlere ulaşmayı hedefliyoruz. Çünkü evlilik sadece aynı evde yaşamak değil. Hayatı da aileyi de paylaşmak. Bunun için Nilgün Ekmekçi ile birlikte kendi alanlarımızda hakim olduğumuz konularda 20’şer dakikalık videolar hazırlıyoruz. Bu videoda ben evlilik öncesi, sonrası ve birlikteliklerle ilgili merak edilenleri anlatacağım. Nilgün Ekmekçi ve katkıda bulunmak isteyen yan kuruluşlarda kendi uzmanlık alanlarında evlenecek çiftlere çeşitli önerilerde bulunacak. Bu videoları da internet ortamında yayınlayacağız.” Ayrıca geceye katılanlara küçük hediyeler dağıtıldı.obengul_ejder_mutlu_evlilik_ (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.4° / 23.1°