MUZAFFER ÇİNTİMAR’IN HAVUZ HASSASİYETİ
GÜNCEL 18.06.2021 20:17:10 0

MUZAFFER ÇİNTİMAR’IN HAVUZ HASSASİYETİ

MUZAFFER ÇİNTİMAR’IN HAVUZ HASSASİYETİ


Adana Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintimar yaz sıcağında Adana’yı gezerek neler yapılması gerektiğini çözmüş ve “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında 15 ayrı noktada portatif yüzme havuzları kurdurmuş.
Bir Adanalı ve bir spor yazarı olarak Çintimar Müdürümüze duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum.
Çünkü, Adana’da yaz sıcağında gençler ve çocuklar yüzme bilsin-bilmesin serinlemek amacıyla doğru sulama kanallarına giriyorlar. Sonucunda da birçok gencimiz ve çocuklarımız ne yazık ki sulama kanallarında can veriyor, analar gözyaşı döküyor.
Geçtiğimiz yıllarda belediyeler yeni yeni portatif yüzme havuzları yapıp hizmete açıyordu. Mevcut havuzlar yine kullanılıyor. Ancak, belediyeler tarafından yeni havuzlar yapıldığını duymadık, göremedik. Ya da yeni havuzlar yapıldı da biz mi göremedik bilemiyoruz.
Gençler ve çocukların sulama kanallarına girmemeleri için sadece Adana Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğünün portatif havuz yapması yetmiyor. Belediyeler de yeni havuzlar yapmalı.
Hatta belediyelerle kalınmamalı Adana’daki birçok şirket te portatif havuz yaptırabilir. Mesela Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde birçok fabrika var. O fabrikaların her birisi birkaç tane portatif havuz yaptırsa inanıyorum ki hiçbir genç ve çocuk sulama kanalına girmez.
Belediyeler, fabrika ve diğer işletme sahipleri portatif havuz yaptırırsa inanıyorum ki birçok anne babanın duasını alacaktır. Adana’nı yakıcı sıcağı her yıl daha da artıyor ve böyle gidecek. O zaman portatif havuz yapma fikrine sıcak bakılmalı diye düşünüyorum…
Lütfen ama lütfen portatif havuz yapma ve gençler ile çocukları sulama kanallarından uzak tutma konusunda Adana Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü’nü yalnız bırakmayalım.
OĞUZ TONGSİR TSYD’DE GÜVEN TAZELEDİ
Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkez seçimleri önceki gün yapıldı. Sağlık sorunlarım nedeniyle TSYD’nin İstanbul’da yapılan genel kurala katılamadım. İki değerli insan Oğuz Tongsir ve Ahmet Çakır başkanlık için yarıştı. Mevcut Başkanı Oğuz Tongsir, tüzük gereği son kez başkan adayı olduğunu ve bir 3 yıl daha hizmet etmek istediğini üyelere duyurdu.
Genel Kurul olgunluk içerisinde geçti ve mevcut başkan ile yönetimi oy kullanan 521 üyenin 416 oyunu alırken, Ahmet Çakır, 101 oyda kaldı. Üyesi olmaktan onur duyduğum TSYD’ye genel kurul hayırlı olsun ve Oğuz Tongsir başkanımı tekrar kutluyorum. Yolu açık olsun.
Oğuz Tongsir, genel kurul sonrası şu açıklamada bulundu:
“Demokratik bir ortamda seçime gittik. Bir diğer başkan adayımız Ahmet Çakır’a da teşekkür ediyorum. 3 yıl daha görev başındayım. Bu benim son dönemim. Kendimizin yazdığı tüzük ile bir daha başkan adayı olamayacağım ama inanın ki TSYD’nin yükselişi devam edecek. Türkiye çapında bütün arkadaşlarımızla birlikte daha da büyüyeceğiz. Türkiye’nin en büyük basın kuruluşu TSYD olacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yönetim kurulu arkadaşlarım başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Bu dernek sizin unutmayın, bundan sonra yapacaklarımızı da göreceksiniz” dedi.
Evet bu dernek hepimizin ve hepimiz sahip çıkmalıyız. Gerek genel merkez de olsun gerekse şubelerde olsun Başkanlık koltuğuna gelecek isimler bir önceki isimler gibi çok çalışmalı ve derneğin bayrağını daha yukarılara yükseltmeli diye düşünüyorum.
Hiçkimse altımda bir koltuğum, cebimde de kartvizitim olsun diye düşünmemeli.
Bu düşüncede olanlar unutulmamalı ki derneği ileri değil geriye götürür…


amasya mutlu son masaj

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°