NBA’da kampa girecek Türkler
Manşet Haber 27.10.2013 01:38:48 0

NBA’da kampa girecek Türkler

NBA’da kampa girecek Türkler

ABD Konsolosluğu hem Basketbol hem İngilizcesi iyi olan Gündoğdu Koleji’nin 3 erkek öğrencisini 2 haftalık Amerika spor kampına götürüyor

Adana Gündoğdu Koleji’nin (AGK) lise öğrencileri, ABD Konsolosluğu’nun düzenlediği “Sport United US Turkey” projesi kapsamında 29 Ekim’de başlayacak 2 haftalık spor kampına gidecekler. Öğrenciler ünlü NBA yıldızları ile tanışma fırsatı bulup, ayrıca Woman NBA takımlarıyla antermana çıkacaklar.

14 öğrenci gidiyor
ABD Konsolosluğu, Türkiye’deki birçok ildeki okul arasında hem basketbolü, hem İngilizcesi iyi olan öğrencilerden seçme yaptı. Amerika’ya gidecek 7 kız, 7 erkek toplam 14 sporcudan 3 erkek sporcu Adana Gündoğdu Koleji’nden seçildi. Gökberk Deprem, Volkan Ünlügenç ve Tuna Alp Tuna, iki haftalık kamp döneminde NBA maçı izleyip ünlü NBA yıldızlarıyla tanışacaklarını, Woman NBA takımları ile antrenman yapacaklarını, okullara gidip derslere girip, antrenman yapıp ABD’li öğrencilerle tanışacaklarını söylediler.

kamp_nbaÇok heyecanlıyız 

Türkiye’de 3 öğrencinin sadece Gündoğdu Koleji’nden gittiğini söyleyen Gökberk Deprem, Volkan Ünlügenç ve Tuna Alp Tuna çok heyecanlı olduklarını belirterek, “Seçmeler sırasında önce basketbol antrenmanına çıktık. Burada iyi olanları birde İngilizce sınavdan geçirdiler. Çünkü hem basketbol hem İngilizce’nizin iyi olması gerekiyor. Amaç, kültürleri tanıma, basketbolü ve İngilizce’yi geliştirme. Bu imkanı sağlayan okulumuz Gündoğdu Koleji’ne, öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz” dediler.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.9° / 20.4°