Neden Kaybettiklerini Araştırıyorlar
Manşet Haber 29.04.2014 22:38:28 0

Neden Kaybettiklerini Araştırıyorlar

Neden Kaybettiklerini Araştırıyorlar

akp_akdam_yeniAk Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni,  “Partimiz Adana ve bazı ilçelerinde seçimi kaybetmiş olsa da ülke genelinde almış olduğu oy ile milletimizin bir kez daha teveccühüne mazhar olmuştur.”iİfadelerini kullandı

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili, Av. Mehmet Şükrü Erdinç ile İl Başkanı Av. Fikret Yeni, seçim kaybettikleri ilçe gezileri başlattı.

Kozan ilçesini ziyaret eden Milletvekili Erdinç ve il başkanı Yeni, beraberlerinde İl Başkan Yardımcıları M. Ali Özmansur, Mehmet Can ve Gökhan Özkök, İl Yönetim Kurulu üyesi Ömer Genç, Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, öceki dönem Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Salim Akkoç ile 30 Mart yerel seçimlerini yerlerinde değerlendiriyor.

cukurkopru_akp_dugunDÜĞÜNDE HALAY ÇEKTİLER

Kozan’ın  Çukurköprü, Akdam, Doğanalanı, Aydın, Yüksekören, Çandık ve Kızıllar köylerini ziyaret eden Erdinç, Yeni ve beraberindeki heyetin ziyaretlerine muhtarlar ve vatandaşlar eşlik ettiler. İlk ziyaret Çukurköprü köyünde, Muhtar Cumali Susam’ın yeğeninin düğün töreni ile başladı. Düğüne katılan AK Parti heyeti burada halay çektiler.

Ak Parti Milletvekili Şükrü Erdinç, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Partiye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti,  şöyle konuştu:

“Bu ziyaret bir seçim gezisi değil. Çünkü seçimden yeni çıktık. Vatandaşlarımız olarak sizler üzerinize düşeni yaptınız. Yerel Seçimler sonrası hem partimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür etmek hem de sizlerin sorunlarını dinlemek için buralara geldik. Maalesef Adana ve Kozan’ımızda yerel seçimleri kaybettik. Kazanamamış olmamız, sizlere aldığınız hizmetin biteceğini düşündürmesin. AK Parti hükümeti bugüne kadar olduğu gibi yine Adana, ilçeleri ve köylerine hizmet etmeyi sürdürecektir. Bugün sizlerin istek ve sorunlarını dinlemeye geldik. Eğer bizim eksiklerimiz varsa bunları sizlerden dinleyip düzeltelim istiyoruz. Köyümüzün noksanı neyse onları not alarak gerekli makamlara iletip, çözümünün takipçisi olacağız. Aynı şekilde belediyecilik hizmetleri noktasında da sizlerin sorunlarını gerekli mercilere iletmeye devam edeceğiz”

akp_yuksekorenAk Parti İl Başkanı Fikret yeni, yerel seçimler sonrası Adana’da ne gibi hatalar yapıldığını tespit etmek ve vatandaşların sorunlarını dinlemek maksadıyla geldiklerinin altını çizdi.  Yeni, “Biz hala iktidar partisiyiz. Ülkemize hizmet AK Parti ile geldi ve AK Parti sizlere hizmet üretmeye devam edecektir. Bu yerel seçimde bizlere oy veren siz değerli hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Kozan’da oyumuzu arttırmamıza rağmen seçimi kaybettik. Karşımızda omurgasız davranan bir blok oluşturdular. Sonuçta böyle oldu. Yoksa buralardan daha önce % 70’lere varan destek almıştık. Partimiz Adana ve bazı ilçelerinde seçimi kaybetmiş olsa da ülke genelinde almış olduğu oy ile milletimizin bir kez daha teveccühüne mazhar olmuştur. Bizler tabiî ki bu sonuçlardan da kendimize dersler çıkartacağız. Nerede hata yaptık ve hangi eksiklerimiz oldu ise sizlerin fikirleri ve görüş alış verişiyle telafi edeceğiz. Milletimize hizmet konusunda teşkilat olarak elimizden gelen gayreti göstereceğimizden şüpheniz olmasın. Buralara ziyaretlerimiz bundan sonra da olacaktır. Önümüzdeki seçimlerde sizlerinde desteği ile AK Parti hükümeti yine köylerimize ve Adana’mıza daha iyi hizmetler kazandıracaktır” diye konuştu.

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

37.3° / 22.7°