Noter Türksev CHP’den Aday Adayı
Manşet Haber 25.02.2015 09:37:07 0

Noter Türksev CHP’den Aday Adayı

Noter Türksev CHP’den Aday Adayı

Noter Güler Türksev, CHP Adana milletvekili aday adaylığını eşi eski belediye başkanı Musa Türksev’i trafik kazasında kaybettiği İmamoğlu ilçesinde açıkladı.guler_turksever (2)

CHP İmamoğlu ilçe binasında ilçe Başkanı Kasım Karaköse ve partililerle görüşen Güler Türksev, Türkiye’nin 7 Haziran’da yeni bir seçime gideceğini belirterek, bu seçimlerde partisinin iktidara yürüyeceğini söyledi.

Çukurova’nın verimli topraklar üzerinde olmasına rağmen fakirleştirilen Adana’da ön seçime katılma cesareti gösterdiğini belirten Güler Türksev, bölge insanına hizmet etmek için aday olduğunu ifade etti. Türksev, “Bizler düğünümüzü beraber yapan, cenazemizi beraber kaldıran insanlarız. Topraklarımız birbirlerine komşudur, beraber eker, beraber biçeriz. Ama uygulanan tarım politikalarından dolayı, yüksek maliyetli tarım yapar olduk. Aldığımız ürün kar etmeyi vazgeçtim,  borçlara yetmez durumda. Taşeron işçi kavramıyla bu iktidarda tanıştık. İşçinin nasıl sömürüldüğünü, bir asgari ücret uğruna Soma’da, Ermenek’te nasıl can verdiğini gördük. İşçilerin canları pahasına çıkardıkları kömürü, nasıl seçim malzemesi olarak kullandıklarını gördük.”dedi.guler_turksever (1)

BU İKTİyDARA DUR DEME ZAMANI

Ülkenin AKP iktidarı döneminde yapılan yolsuzluklar, ortaya çıkan para kasaları, ayakkabı kutularıyla tanıştığını da anlatan Türksev, şöyle konuştu:

“Bu güzel ülkemiz, Atatürk’ün büyük haklar tanıdığı kadınlar açısından maalesef yerinde saydı diyemeyeceğim, geriye düştü geriye. Önce doğum sayısını onlar belirledi. Yaşadıkları  ekonomik sıkıntı, siyasal olaylar nedeniyle ruhsal çöküntüye düşen insanlarımız, kadınlar hakkında yaratılan bu algıyla bir canavara dönüştü . İşte bu nedenlerle aday olmaya karar verdim. Gecenin en karanlık anı sabaha en yakın zamandır. Artık sabah olacak, ülkem bu kâbustan uyanacak, emeğin yüce değer olarak kabul edildiği, emeklilerin hak ettikleri gibi yaşadıkları, işçi ölümlerinin son bulduğu, kadınlarımızın,  esnafımızın, çiftçimizin, memurumuzun hak ettiği yeri aldığı bir düzene merhaba demek için aday oldum. Çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayın. Sizlerden alacağım destekle başarılı olacağıma inanıyorum. Ben sizinle gurur duyuyorum, sizinde benimle gurur duymanız için çalışacağım. Hepinizi sevgi ile kucaklıyorum.”guler_turksever (3)

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°